Kérdezhetek valamit?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 17:40
62/137 anonim válasza:
konkrétan mire mondtad hogy "hűha"?mind1 lényegtelen.előítéleteim nincsenek,de nem tudom hogy te és a családod hogy viszonyulnak a magyarokhoz és a cigányokhoz?ha érted mire célzok.és igen csak képet láttam rólad.és hogy más lenne a véleményem?az is más nek számít ha jobb.nem?nehogy azt hidd hogy én egy olyan szép látvány vagyok ha már itt tartunk.van kérdésed?
63/137 anonim válasza:
már annyit írogattunk itt gyakorin keresztül,kivi vagyok rád,nem akarsz küldeni képet? :$
64/137 anonim válasza:
megnézem hogy van-e egy szalonképes.
65/137 anonim válasza:
nem tudok küldeni valamiért,nem engedi.nem küldesz egy privit előbb?hátha úgy engedi.
67/137 anonim válasza:
nem tudom mivan,de valami nem stimmel.nem engedi.de nincs facebookod?ott van kint képem.
68/137 anonim válasza:
nekem nincs,de a bnőmnek van,arról be tudok lépni :)
69/137 anonim válasza:
akkor most a barátnőd is látnifogja az arcom????? nem baj lényegtelen.most fel tudsz menni?
70/137 anonim válasza:
igen fel tudok,nyugi ő nem fog látni xd Szal mit írjak be? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!