Kérdezhetek valamit?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 17:40
31/137 anonim válasza:
ez most nekem szólna?( 09-01 12:26.és 09-04 10:11-vagyok)
16/F
32/137 anonim válasza:
kedves 66 %-os.Ne szóljál be légyszike.Ha nem tetszik a kérdés,akkor ne nézzed.És képzeld,vannak ilyen "hülye" emberek akiknek ez vicces.Am meghasonló értelmetlen kérdésnél olvasgattam pár kommented,és ott nem igazán fikáztad a kérdezőt,szal csak nyugi van
üdv...egy gyakoris "ismerős" :))
33/137 anonim válasza:
linkelnél be ilyeneket?biztos én voltam?de ha ez valakit megnyugtat elkezdhetem gyalázni azokat is akikre most gondoltál,de ha nem is,kiváncsi vagyok melyik kommentemet olvastad.
34/137 anonim válasza:
nem linkelném be,mert nem akarom mégjobban reklámozni magam.Egy kérdést feltettem,h kire hasonlítok.Szerintem már tudod miről van szó :))
35/137 anonim válasza:
akkor te vagy az a lány aki nekem úgy megtetszett?akinek az berögzött igen tudom hülyesége hogy "csúnya a feje"?igen tudom,képbe vagyok.még mindig nem jöttem rá hogy mért van önbizalom hiányod,de gondolom téged erről senki nem tud meggyőzni,nem hogy én.és még azt se értem,hogy mér reklámoznád magad,ha linkelnél.vagy legalább a kérdésről írj,hogy más ne tudja,de nekem eszembe fog jutni.
36/137 anonim válasza:
"akinek az berögzött igen tudom hülyesége"
bocsi elírtam.
akinek az a berögzött hülyesége.
38/137 anonim válasza:
nem kell linkelni,elég hogy csak én tudjam.
39/137 anonim válasza:
igen,én vagyok,és nem csúnya a fejem csak kislányos :P
40/137 anonim válasza:
bocsi,én csesztem el,ne haragudj.de melyik kommentem láááátad?melyikre céloztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!