Kérdezhetek valamit?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 17:40
111/137 anonim válasza:
népszerű kérdés úgy látom :D
112/137 anonim válasza:
hát szerintem nem olyan vészesen mert majdnem a felét én írtam,ugyhogy...........
114/137 anonim válasza:
hát igen.egyébként valami rosszat írtam neked?vagy nem kaptad meg a privátot?nem baj ha elfoglalt vagy és nincs rá időd,csak kiváncsi voltam.
115/137 anonim válasza:
elfoglalt vagyok sajnos,az email-eimet nem nagyon nézem
116/137 anonim válasza:
elfoglalt?sportolsz?vagy sokat tanulsz?
118/137 anonim válasza:
nem irigyellek.angolból én is kettes voltam.nekem a német az jobban fekszik.abból tavaly félévkor,mé 5-ös is voltam.mibőlvagy a leg gyengébb?
119/137 anonim válasza:
semmin nem megy nehezen,sőt,kitűnő vagyok.Az angolt is nagyon szeretem,csak ebben az évben nagyon sokat beraktak belőle,1 héten 6,meg év végén vizsga belőle :)
120/137 A kérdező kommentje:
elküldöd privibe hova jársz?
2011. szept. 15. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!