Milyen pózban alszol?
19:53-as VAGYOK!!! látszik sok itt a "nagyon komoly",humorérzékben szenvedő ember:S csak nemtom mit keresnek itt humor kategoriában.nem értettétek meg(főleg nabiliuska vagy ki...) mindkettőt én írtam akinek nem esett ez még le "-.- és azért írtam 96-ost(olyan póz nincs,csak 69-es) hogy utána a következő válaszban(amit szintét én írtam) beszóljak magamnak hogy nem azt kérdeztük mikor születtél.és ez lett volna a poén.ez olyasmi vicc mint például:
Rendőr: fiam,mi az amivel ott játszol a homokozóban?
mire a fiú: nagyító
Rendőr: nem azt kérdeztem hogy kitől kaptad.
és azt magamnak írtam nem másnak.namind1. már azt se merem mondani hogy hülye vagyok mert mindenki megsértődik,mikor csak magamra mondtam -.-
utolsó vagyok: ja és nagyon látszik hogy lopkodjátok más ötletét,nagyon eredetiek ezek "-.-.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:17
"utolsó neked k.ss!"
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:18
"bocsánat"
Jóvanna bocsánat, azt pont nem néztem meg, ne rinyálj már, de különben is elég probléma ha "magadat oktatod" :)
Ja és lábujjhegyen is próbáltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!