Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen összebújós pózban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen összebújós pózban alszol együtt a pároddal?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hátat fordítok neki, és átölel hátulról. Vagy ő fodrít nekem hátat és én ölelem át.

Vagy a hátán fekszik, bal kezébe belefekszem, a vállára teszem a fejem és a bal kezemet a mellkasára rakom. Néha még a kezét is megfogom. :)

2009. aug. 14. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanaz. Kiskifli-Nagykifli.
2009. aug. 14. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
12:22 ...annál nincs békéseb, szebb, biztonságosabb érzés:)
2009. aug. 14. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:

vagy hátatfordit nekem,én átölelem és közben fogja a kezem,vagy hasrafekszik,én meg félig rá,vagy szembefekszik velem,én meg lecsuszok a mellkasához,vagy háttal egymásnak,de lábunk összefonódva

22/L

2009. aug. 14. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
annál szebb és biztosabb érzés nincsen mintha 12:22es leirt!!!:D
2009. aug. 14. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Kifliben:) Szoktunk úgy, hogy Ő hátat fordít nekem és én átölelem, megfogja a kezem, de jobban szeretem, amikor Ő ölel át, mert hihetetlen biztonságot nyújt:), közben fogom a kezét. Szoktunk úgy is, hogy szembefordulunk egymással és ölelkezünk meg a lábunkat összefonjuk:) Úgy is szoktunk, hogy Ő hanyatt fekszik, feje alatt összekulcsolja a kezeit (szinte mindíg így alszik, fekszik), én meg a hóna alatt kucorgok:) és közben ölelem.
2010. jan. 25. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!