Hogyan lehet a vízen járni?
Figyelt kérdés
Ha például kidobnak egy repülõgépbõl az óceánba, akkor hogy tudok elgyalogolni a legközelebbi szigetre?2011. júl. 12. 09:48
11/18 kettőspontdédé válasza:
jah. az a gyík ami ott futkos a tetején :) a pudingon lehet... azt próbáld ki.
12/18 anonim válasza:
cKUCK nORRIS-T KÉRDEZD!!!!!!!!!
13/18 anonim válasza:
Ő úgy kell kiugranod a gépből, mint a szinkronúszók és akkor muszáj lábra érkezned, mert ha nem sikerül az ugrás akkor elsüllyedsz, mint a Titanic.
Egyébként lazán úgy mész a vízen, mint ha rendes homokon sétálnál...
14/18 anonim válasza:
Kérdezd meg Dynamo -t !
Ha nem akarod akkor meg gyakorold otthon a fürdőkádban!
15/18 anonim válasza:
Kérd meg a repülősöket, hogy Humerrel együtt dobjanak ki. xD
17/18 anonim válasza:
Fent lehet maradni,ha ügyes vagy! Én példáúl nem tudok elsüllyedni a vízben valamiért,kb mindig a fejem kint van a vízből,és nem csak sós vízben! Bármilyen vízben,így én tudok sétálni a vízben,úgy hogy a talajt nem is érinti a lábam! Az lenne már csak a jó,ha vizen tudnék sétálni nem csak vízben,és ez a fura dolog nem amiatt van,hogy bent tartom a levegőt! Közben megpróbáltam az hogy beszélek,és össze vissza kapkodom a levegőt,és még akkor se merűltem el! (Ez egy kicsit fura,mert nem rég még úszni se tudtam,most már bárhogyan tudok bármilyen pozicióba,mivel fent tudok maradni :D)
18/18 anonim válasza:
Ja és,ha repülőgépből ugrasz ki ejtőernyő nélkűl a vízbe,akkor olyan mintha betonra esnél,ugyan úgy belehalhatsz,szóval inkább már akkor a szigetre ugorj ki ejtőernyővel,mert az ejtőernyőt nem olyan könnyű leszedni magadról a vízben,ha nem maradsz fent a vizen,mint én akkor belefúlhatsz a vízbe,mert ugye sokáig tart levenni az ejtőernyőt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!