Hogyan lehet a vízen járni?
Figyelt kérdés
Ha például kidobnak egy repülõgépbõl az óceánba, akkor hogy tudok elgyalogolni a legközelebbi szigetre?2011. júl. 12. 09:48
1/18 anonim válasza:
2/18 anonim válasza:
ha az óceán 1-2 cm-es lenne akkor nem lenne gond de ha igazi óceánra gondoltál akkor vizenjárás folyamata eléggé bonyolult és sokmindentől függ.
függhet attól, hogy te vagy-e Jézus. Akkor nem bonyolult. De ha nem te vagy Jézus akkor nemhiszem hogy fog menni. A vizen való közlekedés lehetséges úszással és vizijárművekkel. tanulj meg jól úszni vagy kérd h dobjanak le melléd valami csónakot stb. Ha sikerül megtanulni járni a vizen akkor óvatosan lépkedj mert sok a taposóakna és a cápa.
Az erő legyen veled!
3/18 anonim válasza:
előző vagyok esetleg akkor próbálkozz ha bevan fagyva
sok sikert
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd edzek egy kicsit hogy jobban menjen!
2011. júl. 12. 10:46
5/18 anonim válasza:
Ha kidobják egy repülőből és az óceán be van fagyva akkor nem kell gyalogolni mert szétloccsan a feje :)
7/18 anonim válasza:
Szerintem okosan és szakszerűen ;)
Ja és éljen a KFC FUCK YEAA XD
8/18 kettőspontdédé válasza:
1. lépés: legyél Jézus.
2. lépés: sétálj rajta.
10/18 A kérdező kommentje:
Jaj, itt nem Jézusra céloztam, hanem azokról akik a partról nekirugszkodnak és pár métert tudnak rajta futni. Mint az a gekko vagy mi a szösz.
2011. júl. 25. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!