Szoktatok így járni? Félre olvasni valamit?
Figyelt kérdés
Ülök a trolin,(áll apiros lámpánál) bambulok kifelé..egyszer csak megakad a szeme egy hirdetésen.:
Hajszálon.Mi van?De csak olvasom tovább, hajszálon, hajszálon....megindul a troli, és látom,:
H A J S Z A L O N !!! :P :D
2010. nov. 6. 19:12
1/23 anonim válasza:
Nem, soha senki sem szokott így járni. Fordulj orvoshoz, bár szerintem már túl késő, az ártalmatlan gyermekbetegség szemmel láthatóan mára halálos fertőzéssé nőtte ki magát a te esetedben.
2/23 Izééééééé :D válasza:
Ismerőőős..De télleg nekem is szokott ilyen lenni..De jóó nemvok egyeűűl :DxD
3/23 A kérdező kommentje:
Az jó, ha nem vagyunk egyedül :)
2010. nov. 6. 19:35
4/23 anonim válasza:
Amikor bambulok kicsit vagy ideges vagyok és nem figyelek nekem is szokásom félreolvasni ...de hidd el nem csak mi vagyunk így -.-
5/23 anonim válasza:
Nekem is elég ismerős:D..de volt ennél nagyobb hülyeségem is:D
6/23 A kérdező kommentje:
Pl?
2010. nov. 6. 19:36
7/23 anonim válasza:
ugye a tűzróka aláhúzza pirosan ha valamit nem helyesen írtál le:D
Na hát én egyik órán,valami tök unalmas rész volt,szokásosan:Dés le írok egy mondatod és azt vártam h mikor húzza már alá h helyes e vagy nemxD..nem tudom akkor hirtelen mi volt velem,de az elég vicces volt,számomra:Dmeg az osztálynak is:D
8/23 A kérdező kommentje:
:O
Hogy miket tudok meg rólad....
2010. nov. 6. 19:39
9/23 anonim válasza:
ennyi:D..erre nem tudok mit mondani:D
10/23 A kérdező kommentje:
:)
2010. nov. 6. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!