Kérdezz felelek?
hát ha nem lesz barátom meggondolom hogy szóljak-e neked...xd
visszatérve a lényeghez: csak ennyi kérdés telt tölletek?:D
Ó akkor ezt tudom mondani: Megértem az érzéseid, tudom, hogy teljesen belémzúgtál és rám maszturbálsz minden éjjel de sajnos nem tudom viszonozni az érzéseid. Ez a távolság felemészti idilli kapcsolatunkat! Tudom nehéz de felejts el! Ne, ne kérj bocsánatot nincs miért!
Na de kérdés: Hogy lehet olyan mellszőröm mint Chuck Norrisnak? :D
és még azt mondtad h nem vagy hülye...xd
egyébként jelmez boltban biztos van olyan pulcsi:DDD
Ne! Ne akarj visszakapni! Tudod jól, hogy nem működött a kapcsolatunk! Tudom, bennem van a hiba, hogy állandóan csak azt kívántam de érts meg napi több mint fél kiló sertéskaraj kihozza belőlem az állatot... pedig még a horoszkópunk is szép jövőt jósolt nekünk! De te elárultál! Megcsaltál Ferivel, Petivel és Józsival is! Ilyen szégyentelen nőt még nem hordott a hátán a föld! És mindezt csak azért mert megcsókoltam Rozalinda Eszmeráldá Diégó Ferninja Szomarandeszt!
Á de nekem igazi búrjánzó mellszőr kell :D jó nem vagyok csupasz de nem olyan mint a mesteré!
Van példaképed?
gyurit,pistit,viktort kihagytad:DDDDD
igen van,a jóságról,táncról:Michael Jackson
egyébként általában az osztályfőnökömről veszek példát,igen sokat tanultam tőle az életről...(:
meg Istenre is felnézek...ha pedig erőt kell gyüjtenem magamra gondolokxd
egyébként unokatestvérem is szőrösebb akar lenni,férfiak inkább az ész kellene nektek több;):DDxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!