Még egy újabb kérdezz felelek?
Fiu vagy lány vagy??
Hol laksz?? urca házszám..??
telefonszám..??
Hány éves vagy??
jólnézelki??
lány
házban:D Kossuth Lajos utca XXX :P
06 20/... ....
16 fúúh ha jobban ki néznék, ki is esnék :D
Találkoztál már Kambodzsa elvtárssal?
Büdös a lábad, ha Barátok Köztöt nézel?
Mexikóban mindenki megnyalja a saját szemöldökét?
Láttál már horpadt arcú mesterséfet, vizes kendőt lopni?
Ismered Bill Clinton tükörképét?
Ki az a „Szájbergyerek Wolfhausen”?
Meddig ér a lábam, ha nincs rajta takaró?
Hogy ijedhet meg kis vakond a saját árnyékától, ha nem lát?
Aragon szeme mindent lát, még a sheggemet is?
Hányszor tanuljak meg gitározni, hogy egyszer tudjak zongorázni?
Igen, össze futottam már Kambodzsa elvtárssal, és tiszta jó fej :D
Igen barátok közt nézés közben büdös a lábam, sőt olyankor még a hónaljam is megizzad :P
Mexikóban az a szabály, hogy csak akkor nyalhatják, a szemöldöküket, ha előtte megnyalják a könyöküket.
Igen láttam, az én kendőm lopta el, nem is adta vissza, hiába tettem feljelentést, azt mondták, egy ronggyal nem foglalkoznak.
Ismerem, sőt a sajátomat is jóban vagyunk :D
Szájbergyerek Wolfhausen? ő az anyukám, de miért érdekel?
Ha nincs rajta takaró, akkor valószínüleg nem vagy ágybam, tehát pont a földig.
Mert elképzelte milyen lehet, és arra jutott, hogy egy földhöz tapadt dementor.
Igen Aragon szeme látja a segged, és minden más egyebedet is.
Elég megtanulnod háromszor, de ha esetleg hegedülni szeretnél akkor hatszor.
:O !!!
Úr Isten!!! Te nem vagy semmi!!! :D Azt hittem, hogy elmenekülsz a kérdések láttán! >:)
De rajtam még így sem foghatsz ki!!!! >:D hahaháá…!
- Egy szájnélküli fogsebész, miből csinál presztízskérdést?
- Ha percre pontosan nem perecezne pőrén pár piros porszívós pojáca a porondon pirkadatkor, úgy polgári pert pártolhat-e eme páratlan parádé porondmestere?
- Ha most arra kérnélek, hogy hazudj erre a kérdésre, megtennéd?
- Ha egy reggel véletlenül Barcelonában ébrednél fel, a Mikulás társaságában, mire gondolnál?
- Ha egy ”zs”-kategóriás hollywoodi színész elsőszülött fia lennél, szólnál neki, hogy te valójában az ”a”-kategóriás lánya vagy?
- Mit reggeliztél, tavaly, ugyanezen a napon?
>:D háháháá…, ezekre biztosan nem tudsz majd válaszolni! >:D igeeen…, most kifogtam rajtad, kérdező!!
}:O Jean, a hintómat! Köszönöm….
- karton papírból, ragasztóból, juharszirupból, és körömlakk lemosóból, mert aggódik a tekintélye miatt
-akkor pirosra érett paradicsommal próbálnám megdobálni azt a pattanásos pókhálósodó pofájukat a pojácáknak pirkadatkor a porondon, pontosan azért, hogy pártolhasson eme pokoli parádé porondmestere
-hát ha úgy vesszük: ez a válaszom egy hazugság
- nem izgatna, hogy mi történhetett éjszaka köztem és a mikulás között, bejelölném facebook-on
-szólnék neki, hiszen ha a média megtudja hogy a fia helyett a lánya vagyok, és ha ügyesen csűröm-csavarom a dolgokat, akkor én jövök ki jól a helyzteből(úgy ahogy a kérdéseidre is válaszoltam :P:D ), és teljesülne a régi vágyam, én is rivalda fénybe kerülnék
-pofon egyszerű, semmit. mivel nem szoktam reggelizni :D
nem fogtál ki rajtam..
Jean hozza az ő hintóját nekem :DD
Jean, a k*rva anyádat… elárultál engem! <:’(
Most megyek, és felakasztom magam a kenyérpirítóban, ám még e nagy finálé előtt egy utolsó, mindent, vagy semmit kérdés:
- Ha lába nő a szezámmagos zsemlének, és a mirelit hús is hasmenést okoz, akkor miért nem nevezhető egy Big Mac gyorsételnek?
>:O Hát ennyire még nem idegesítettek fel, pedig már, vagy négy éve halott vagyok! >:W
Most mehetek visszahalni! 8’(
Agyő mostoha világ! Isten véled, te galád nőszemély! %P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!