Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kérdezz felelek?

Kérdezz felelek?

Figyelt kérdés
na?:D
2011. jún. 30. 16:02
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
ha megeszek egészben egy uborkát akkor egészben szarom ki és megehetem újra? :D
2011. jún. 30. 16:15
 12/46 A kérdező kommentje:

mert a kólában nincs annyi szinezék(lol ezt csak úgy gondoltam a semmibőlxd) meg abban van víz,és valahogyan az a szervezetben el"oszlik" a szín...és szerintem abból lesz a zsír (lol ez nagy hülyeség...xd)

hát nem ismerlek...(: de sok sikert a vizsgához!!

2011. jún. 30. 16:16
 13/46 A kérdező kommentje:
kérdezz meg egy orvost,vagy biológia tanárt:D
2011. jún. 30. 16:17
 14/46 anonim ***** válasza:
Miért a nők a gyengébbek? Az állatvilágot megvizsgálva legtöbbször a nőstény egyedek az erősebbek (kiv pl oroszlán, elefánt de pl a hiénáknál is a nőstények az erősebbek a pókoknál is stb...)
2011. jún. 30. 16:17
 15/46 A kérdező kommentje:
mert az állat az állat,az ember az ember(: és a mi nők agyilag vagyunk erősebbek...(: a férfiak pedig cipekedésként(bocs nem tudom h mondjákxd)
2011. jún. 30. 16:19
 16/46 anonim ***** válasza:

hogy kell megoldani a következő egyenletet:

3x+1 x+2 x+1

----+----(-)-----

2x+2 4x-2 6x+14

a tisztánlátás kedvéért: a ---- a törtvonal a(-) kivonás a + a hozzáadás

2011. jún. 30. 16:20
 17/46 A kérdező kommentje:
az ubis dologra rájöttem;azért mert a gyomorsav meg ilyesmik szétbontják vagy az az emésztés?!xd a matekosra:basszus honnan tudjam 12 éves vagyok még csak...xd
2011. jún. 30. 16:21
 18/46 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy okosabbak vagytok nálunk? Nem hinném...

Magam tudom idézni: "a nők átlagban okosabbak mint a férfiak... ha egy görbével rajzolnánk fel a nemek intelligencia hányadosát a nőké kevesebb szórást mutatna tehát közel minden nő ugyan olyan "okos". Vagyis a férfiak közül kerülnek ki a leghülyébbek és a legokosabbak is. De ha hülye valamelyik férfi ha nem minden cselekedete összefügg az előzőével csak az nem mindegy, hogy jó irányba tette meg a lépést vagy sem... tehát lehet találni valamiféle szabályrendszert ami a nőknél nincs (végülis van, az, hogy véletlenszerű módon cselekednek)"

Na de... másik kérdés:

Melyik az erősebb? Wargreymon vagy Charizard? :D

2011. jún. 30. 16:22
 19/46 anonim ***** válasza:
39%
akkor menj aludni már elmúlt 4 óra
2011. jún. 30. 16:22
 20/46 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy mindkét nem védi a saját nemét...^^ tehát ez egy örök titok hogy melyik nem az okosabb^^és a kérdésre:fogalmam sincs..xd
2011. jún. 30. 16:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!