Én 4 éves voltam, a apu és nagybátyám akkor színezték a házunkat. Vidéken élünk, tehát volt minden ital kitéve 1 asztalra. Jövök haza nagyapámtól, és szomjas voltam. Megittam az asztalról 1 pohár vizet. Megyek be a házba anyuhoz, mondom neki, milyen fura volt a víz. Erre elkezd jajongani, hogy a gyerek megivott 1 kupica pálinkát, meg hogy azt apádnak öntöttem ki. A többire nem emlékszem.
2011. jún. 26. 22:21
22/29 anonim válasza:
úgy 10 évesen elmentünk a nagybátyámékhoz, a ház akkor lett(majdnem) kész, de a lépcsőn még nem volt korlát, alatta meg ott volt az asztal. Nekem korábban megvettük már a farsangi maszkomat, és abban rohangásztam fel-le. persze ráestem az asztalra, de már akkor meg volt terítve. Összetört minden, a kaja összekeveredett, úgyhogy csak diétás kajákat ettünk.xD akkor csak röhögtünk, de igazából nagyon ciki volt.xDDDDD
2011. jún. 26. 23:11
23/29 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:12
az a world trade center te idióta
2011. jún. 27. 10:36
24/29 anonim válasza:
A büfében a barátnőm mellett állt egy idősebb fiú aki leejtette a pénzét.Én meg azt hittem h a bnőm ejtette le ezért az mondtam viszonylag hangosan h: jól van, gratulálok.xdd
2011. nov. 24. 13:08
25/29 anonim válasza:
Istenem, bearanyozzátok a napomat!:) Én tavaly osztálykiránduláson jártam kellemetlenül. Rászántam magam, hogy kipróbálom a vízi csúszdát. Nagy vidáman jöttem le már vagy harmadszor, leértem, törölgettem ki a szememből a 8 liter vizet, aztán jött a kellemetlen felismerés, hogy a víz, a fizika és a bikini felsőm nem igazán jó párosítás...
2012. márc. 23. 17:28
26/29 anonim válasza:
tömött buszon utaztunk a barátnőimmel és a kapaszkodón odébb csúsztattam egy kezet XD azthittem barátnőm keze, csak utána derült ki, hogy egy tök ismeretlen srácot fogdostam xd
2012. márc. 23. 19:25
27/29 anonim válasza:
Egyszer olyan részeg voltam egy diszkóban, hogy elkezdtem visítozni a Duck Sauce: Barbara Streisand c. számának refrénjére táncolás közben, a lehető legnagyobb tömegben, a legkisebb tánctér közepén...(u-uu-u-uu-u-uu-uu):DD
mindenki engem nézett, konkrétan arra is emlékszem, hogy elmentek mellettem, és üvöltötték a fülembe ugyanezt, csak hagyjam már abba:DDDDD
22L...
2012. ápr. 15. 17:14
28/29 anonim válasza:
Idén télen egyetemen mat előadáson:
Egy srácra aki előttem ült ráborítottam a teámat véletlenül. Elgurult az üvegem kupakja, és lehajoltam érte, mikor meg felvettem a másik kezemmel kiborítottam az üveget. Az üvegből meg a pasi nyakába borult a fele teám (meg a padjára és a lépcsősorra). Haza kellett mennie mert eléggé átázott. És azóta nagy ívben kerül, mindig az előadó másik oldalára ül, nem oda ahol én vagyok. Az eset után egy héttel elém akart ülni, nem tudta, hogy mögötte ülnék, és a haverjai mondták neki, h nem jó ötlet ha oda ül; erre a fél sor elkezdett röhögni:DD És azóta mindig kerül, pedig amúgy nem is ismerem, de egy életre megjegyzett szerintem. Az a vicces, hogy utólag ez nekem is vicces.
2012. máj. 24. 19:00
29/29 anonim válasza:
És cikis élmény még, városi busz járat hazafelé tömve volt. Sokan fel sem fértek. Tele busz, tehát mindenki nyomja a másikat. És mit veszek észre? Egy srác elkezd tapizni. És amíg le nem szálltam folytatta, persze ha szólok neki, akkor a nagy tömeg miatti lökdösődére fogta volna. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!