Milyen cikis élményeid voltak?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat!2011. jún. 18. 20:37
11/29 anonim válasza:
21:15 vagyok
Valójában :D nem tudtam elégszer bocsánatot kérni..x)
12/29 anonim válasza:
én az igazgatónak többször mondtam hogy bocsi:D
egyszer a kapuban hangosan énekeltem valamit és arra jött a postás
volt más is de nem jut eszembe több
14/29 anonim válasza:
őőő gólyabál volt, volt egy gázos gyerek aki felkért táncolni, mondom oké menjünk.. erre egész idő alatt a szemeit meresztgette meg vigyorgott mondom úristen... erre beszól hogy "na én majd jól megforgatlak" ... na akkor kitört belőlem a röhögés, nagyon durva volt : DDD ja közben mondanom sem kell, az apja ezt látta fényképezett is, meg mosolyogva bámult minket h ő milyen büszke az ő kis fiacskájára... durva volt : DDD van még rengeteg ha vlmi eszembe jut majd leírom xd
15/29 anonim válasza:
hát még emlékszel rám kicsi szivem?
16/29 anonim válasza:
Egyszer kiskoromban ruhában (gondolom tudjátok mi az : olyan mint egy szoknya csak felső része is van ezta gyengébbek kedvééért írtam le) bicikliztem aztán a buszmegállótól vagy 5 m-re leszálltam és áttoltam a másik oldalba a biciklim (járdán mentem) erre nagyba ott ülnek a buszmegállóban én szállok felfele XDD beakad a ruhám majdnem elesek a bicikli is majdnem eldőlt és kilátszott a bugyim is :DDD XDDDDD a buszmegállóból meg csak néznek rám fele :D
17/29 Anyomika válasza:
Taj részegen bicikliztem és lehánytam egy másik biciklist.
18/29 anonim válasza:
Volt cikis-cakis élményeim is de ne érdekelyen téged.
19/29 anonim válasza:
11 évesen felsős haveromékkal elmentünk könyvtárba,és egy nő ugyanolyan farmerkabátban volt,mint egyik haverom.épp lehajolt egy könyvért,én meg megkopogtattam a vállát,hogy "Csabi".mikor megfordult mondtam,hogy azt hittem a haverom,de mérgesen azt mondta"nagyon vicces vagy,hülyegyerek":)
20/29 anonim válasza:
egyszer még kiskoromban jött osztálytársamért az anyja és köszönt neki hogy szia anya
én is köszöntem neki hogy szia anya:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!