Poénok osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Kivitelezhető vicces szivatásokra lennék kíváncsi!!! köszi előre is2011. máj. 31. 21:38
21/27 anonim válasza:
Nekünk is osztálykirándulás lesz aztán mondom nézegetek egykét kérdést...
22/27 anonim válasza:
éjszaka amikor alszik akkor ragaszd oda az ágyhoz :D :D :D én egyszer megszívattam egy tanár úgy hogy ott mentem mellette meg ott volt a kisfia is a tanár tartotta a kezét hoyg a kisfia megfogja erre én fogtam meg :D xDDDD még rendesen megilyedt amikro rám nézett
23/27 anonim válasza:
Menjnetek be a többiek szobájába és hugyozzatok a földre. Jó szag lesz. Vagy valaki alá és akkor reggel azt hiszik majd hogy ő volt.
Vagy vigyetek kotont, valaki este verje tele (vagy tusfürdő ha esetleg nem lennétek olyan jó hangulatban) Aztán miközben valaki alszik, dobjátok az ágyába. Esetleg egy szaros kotont is dobhattok oda meg valami piás üveget, hogy asziggyék hogy este jól megrakták az áldozatot és talán még ő maga is elhiszi hogy berúgott
24/27 A kérdező kommentje:
csak úgy tájékoztatlak utolsó...lány vagyok :D
2011. jún. 5. 20:14
26/27 anonim válasza:
cajj végigolvastam jó 5let után kutatva, de nálunk senki nem olyan hülye, hogy oszt.kiránduláson elaludjon, vagy h ne zárja magára az ajtót...
27/27 anonim válasza:
hát általában az elég vicces szokott lenni ha túrázás előtt telepakolod a gyerek táskáját kaviccsal/ kővel :) ő meg cipelheti vagy ha egyszerűen összefogkérmezed vagy rajzolsz egy X -et a homlokára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!