Karib-tenger kalózai 1,2,3-ból jó poénok?
Nekem ezek tetszettek a kettőből:
Mikor a Johnny Depp mondja az Orlando Bloomnak, miután az kérdezett valamit: "Elég, ha annyit mondok: Davy Jones?" Félelmetes zene, néz mindenki megrettenve... mire az Orlando Bloom: Az ki?
Meg mikor gyűjtötték a 100 áldozatot Davy Jonesnak, mutatnak négy jelentkezőt, majd miután azok elmentek, a Jaohnny Depp kérdi az egyik hapsit: "Hányan vannak összesen?" Mire a hapsi: "Ezzel a néggyel együtt? Lássuk csak... négyen!"
hu nagyon sok van amin jókat nevettem, de a kedvencem akkoris a harmadik részben amikor Jack a kővel beszéélget:
- Hess!
de az a kézmozdulat xDDDD
xD
Nekem az 1. ből az nagyon tetszett, amikot Elisabeth mondja Jacknek, hogy eljön majd az a perc, amikor jót tehet. Erre meg Jack olyan szöveget mond, hogy már várja azt a percet, hogy integethessen neki, amikor tovaszál.:D
Szintén az elsőből, amikor próbál kiszabadulni a börtönből, és amikor jön le hozzá Bloom, csak úgy lazán hátrafekszik, mintha tök nyugi lenne.:D
Meg a 3.-ból amikor a térképet fejti. És oda van írva a térképre, hogy : "A fel az le." Jack meg elgondolkodik, és megszólal a térkép készítőjéről: "Biztos részeg volt ez a marha."
És még ott van valahol az is, amikor megjelenik a 2 kis Jack a vállán.:D
De amúgy nagyon sok van. Imádom azt a filmet, és a legjobban ezeket a poénokat benne.:D
"Alakullla, tolkál, kvatulakok.... alkataluk.. ALKU!!!"... :D:D:D:D Embertelen jóóó.:D
Vagy az, amikor Jack mondja:
"Ő jól van, ahogy ígértem. Férjhez megy ...-hoz, ahogy én ígértem, te pedig meghalsz érte, ahogy te ígérted. Csupa férfias helytállás.":D:D
"És mi értelme a tiszta küzdelemnek?":D
ti aztn vágjátok a iflmet :D
1, "Nekem az 1. ből az nagyon tetszett, amikot Elisabeth mondja Jacknek, hogy eljön majd az a perc, amikor jót tehet. Erre meg Jack olyan szöveget mond, hogy már várja azt a percet, hogy integethessen neki, amikor tovaszáll.:D " ez a második részben van.
2, a távcsöves versenyzésben nem Davy Jones van, hanem Barbossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!