Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Poénok osztálykirándulásra?

Poénok osztálykirándulásra?

Figyelt kérdés
Kivitelezhető vicces szivatásokra lennék kíváncsi!!! köszi előre is
2011. máj. 31. 21:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

örök poén az ajtókilincset bekenni fogrémmel,éjjel kifesteni valakit,vagy egy fél marék zselét rakni a hajára!

imádtuk ahogy forgolódtak benne!

2011. máj. 31. 22:08
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
éjjel átmentek, majd odamentek vki ágyához, és halkan odasúgsz neki egy nevet (akibe beleesett, vagy valami horror szereplőt) nálunk a reakció az volt, hogy felkapott egy KULACSOT az ágy melletti székről , és azzal ütögette az embert.
2011. máj. 31. 22:15
 3/27 anonim ***** válasza:
12%
Annyit ne szivass,az helyett tanuly és feküdj le.
2011. jún. 1. 05:52
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Fájdaloooom! tanuly na neeeee!

Szerintem ne tanulj, hanem sikíts bele vkinek a fülébe, amikor alszik.

2011. jún. 1. 09:59
 5/27 anonim ***** válasza:
35%
Kenyd be a haverod arcát éjszaka wasaby szósszal, majd rá egy kis viszketö por. XD
2011. jún. 1. 11:20
 6/27 anonim válasza:
28%
Én tudok egy jót annó én kórházban feküdtem egy hétig és volta kórteremben egy vén asszony és egy fiatal lány kb 25 éves.eljött az éjszaka megfogtam az öregasszony poharát ami televolt vízzel és pont az ablak felé volt fordulva majd hátulról megközelítettem és szép lassan és óvatosan beleöntöttem az ágyába azt az egy pohár vizet.majd reggel jön a nővér kérdezi a banyátol hát maga mit csinált miért pisilt be?Mondja a banya én nem pisiltem be úgy leba...ák hogy csak nézett a banya.Alig bírtam visszafogni a röhögést, inkább kimentem a wc-re de kicsit se néztek hülyének hogy röhögő görcsöt kaptam:):):)
2011. jún. 2. 09:24
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Na ez azért egy kicsit durva volt. :(
2011. jún. 2. 11:25
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

mark86

jó nagy paraszt vagy barátom! miért nem a lánnyal csináltad? nem volt vér a pucádba???

2011. jún. 2. 11:29
 9/27 A kérdező kommentje:

am köszönöm a tippeket

am osztálykiránduláson minek kéne tanulnom...sok az ész... továbbiakat is várok!!! köszi

2011. jún. 2. 15:42
 10/27 anonim válasza:
Kend ki pirossal a lábkörmét vagy rajzolj a szeme köré egy kört filctollal vagy kend be a haját zselével.vagy zizegj a fülébe mint a szúnyog:zzzzzzzzzzzzzzz
2011. jún. 3. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!