2/13 anonim válasza:
Nekem most kakilni kell. Arra nem.
3/13 anonim válasza:
Igen. Ha éhes vagy megeszed. Ha szomjas vagy kiiszod belőle a vizet. Ha át akarsz élni élőben egy kalandfilmet ráveszed hogy bekapjon. Ha meg akarsz szabadulni egy idegesítő személytől ráveszed hogy bekapja. Ha pénzt akarsz úgy teszel mintha a túszod lenne és meg akarnád ölni, és jó pénzért eladod az állatvédőknek. És még sok mindenre alkalmas. Úgyhogy hajrá, menj és fogj ki egy bálnát a Feneketlen tóból...:)
N
Figyelem! Kiskorú nézőink számára a fent leírt dolgok csak mesék, olyan horrorba illők amiket megtiltanak a szüleitek hogy nézzetek, a felnőtteknek előszeretettel ajánlom tippjeim megvalósítását. :)
5/13 anonim válasza:
éN ÚGY TUTTAM A HUMUSZ JÓ MINDENRE :D XDXDXDXD
6/13 anonim válasza:
Akkor küldök 1 bálnát neked,csak nyisd ki a vízcsapot hogy tudjon kimenni.
7/13 zkriszti3 válasza:
Engem a bálna elvitt a bálba,egyből volt helyünk táncolni. Tömeg közlekedni is magaddal viheted,vagy a bankba,ijesztő a mosolya minden pénzt megér.
8/13 Stella90 válasza:
persze, hogy mindenre megoldás! még a tengert is a bálna sósítja...
9/13 anonim válasza:
# 3/8
A túszejtősnél besírtam xD
10/13 anonim válasza:
Igen!!! Főleg a 3. stádiumú agysejt elhalásra csak le kell tépned a bal heréjének a felét amiből indiai teát csinálsz és már is nem leszel ilyen hülye xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!