Jó a tömegnövelő étrendem? Léccikeeee* gyorsan válaszoljatooook!
Reggeli:1 körte + véreshurka+fehérkenyér
Iskolában:zsíroskenyér(kacsazsírral)+ alma
Ebéd:Egy fél szelet Naposim
Vacsora:6 után nem eszek mert azt hallottam,hogy hízlal.
Amúgy Justin Bieber tömegnövelő étrendjét másoltam le,mert annyira szeretem a zenéjét és állitólag 20kg izmot szedett fel vele.
alma helyett menjen körte mert több benne a fehérje.
nem olyan rossz étrend,nem kell mindig a sok csirkerizs baromra hallgatni! 6 után tényleg hízol,mert éjszaka rakódik le az zsír,de ha nem eszel akkor éjjel a zsír alakul izommá ha kemény volt az edzésed pl.fekvöt., felülés stb.! edzés után menjen turmix,tej-1-2 tojás,egy kevés cukor, és ennyi! régen is voltak izmos emberek pedig még nem voltak ilyen izmosító porok se! nagy kamu az egész
Szerintem meg szar jóvan... Egy valamirevaló tömegnövelő étrend alapja a csoki, anélkül semmit nem ér :(
És kihagytad ám a rubintrékára való tornázást. Én együtt tornáztam rá Tóth Danival és ő mondta, h ő ettől izmosodott meg. Terembe csak azért jár, mert ott dolgozik, meg, h elfedhesse a titkát.
na jólvan bevallom én is minden edzés közbe megesze 2 tábla milkát egyik fehér másik normál és nagyon jót tesz edzés közbe meg szoktam enni közbe még nutellás kenyeret az is nagyon jó meg persze a tömegnövelés lényege, hogy sokat pihenj és keveset dolgozz mert nem győzöm hangsúlyozni hogy a kalóriák növelése a cél.. Rubint rékáról meg annyit, hogy ő zsirban növelteti velünk a testsúlyt a mozgásaival :S sajnos nem izom pedig én is azthittem egy ideig
amúgy amióta ezt a tömegnövelő módszert alkalmazom kb 10-12kg izmot szedtem föl és már a bicepsz edzést megutdom csinálni üres rúddal :OOO közeledek justin bieber :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!