S. O. S.! Mit csináljak? Kiesett egy fogam!
Figyelt kérdés
Segítség! ma reggel épp kecsketehéntejet ittam amikor kiesett az egyik fogam! MIt csináljak, ugye nem változok át sárkánnyá? Apukám varázsló, de nem tudta ide hívni a télapót hogy segítsen!
1/f
2011. márc. 23. 14:38
1/16 anonim válasza:
uh...az ilyen esetek miatt utálom a fogaim :S
szerintem fel kell keresni a fogtündért,előbb láttam a moszkva téren,ha sietsz akkor elérheted
2/16 anonim válasza:
10ből egy pontot kapsz tőlem erre a viccre.
3/16 anonim válasza:
Semmi baj. Ne sírjál. Majd nő másik.
4/16 anonim válasza:
Ilyen esetben sajnos ki fog hamarosan esni a többi is. És jöhet a protkó. :)
5/16 A kérdező kommentje:
Elmentem, de már nem volt ott... (sajnos) Nemtudod véletlenül, hogy most hol van?
2011. márc. 23. 15:21
6/16 A kérdező kommentje:
protkÓ? az milyen állat?
2011. márc. 23. 15:21
7/16 anonim válasza:
Az olyan állat, amik az öregurak szívesen viselnek. :D
Amúgy, nyugi! nem leszel sárkány, viszont ha nem találod meg a fogtündért, még ma estig, akkor csak tejfogaid lesznek! És ha azok kihullanak akkor... :O
10/16 anonim válasza:
verd ki a többit is és vehetsz egy tökéletes protkót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!