Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írnátok jó ütős vicceket?

Írnátok jó ütős vicceket?

Figyelt kérdés

Már jó lenne egy nagyot nevetni. :D Ne írjátok, hogy Google, mert attól falra mászok és semmi jót nem ad ki, vagy a sok uncsi közt nehéz megtalálni őket. xD Köszi, ha feldobod a hangulatom. :)Tudom, hogy már ezer ilyen van...

13/L

2011. márc. 22. 18:14
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

a nő tolja a babakocsit.odamegy hozzá egy férfi.

-szopik még?

-igen!

-és a gyerek?

2011. ápr. 15. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Akciós a Heineken a TESCO-ban... Csak vicceltem.
2011. aug. 14. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Jézus sétál a váci utcán ara megy egy vak Jézus megfogja a szemét és a vak újra lát arra megy egy süket Jézus megfogja fülét és a süket újra hall arra megy egy cigány és erősen sántít Jézus megakarja érinteni a lábát mire rémülten hátraugrik hozzám ne nyúlj rokkant nyugdíjas vagyok !
2011. aug. 14. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Vicc királynő válasza:

Pistike levelet ír Jézuskának karácsony előtt

"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam és mindig megcsináltam a leckéimet, küldj..."

Közben felnéz a falon levő Mária képre és elszégyelli magát.

Újabb levelet kezd:

"Kedves Jézuska, én egész évben jó voltam, de sokszor nem csináltam meg a leckéimet..."

Újból felnéz, majd új levél:

"Kedves Jézuska, én nem voltam nagyon jó, és a leckéimet sem készítettem el..."

Fenéz, leveszi a Mária képet, bezárja a szekrénybe, és írja az új levelet.

"Jézus! Anyádat túszul ejtettem, követelésem a következő..."

- Drágám, szeretnél egyszer egy hatalmas, kék, sok-sok lóerős kocsiban utazni, amelyet nem kell vezetni, mert sofőr ül a volán mögött?

- Igen, ez nagyszerű lenne!

- Akkor gyere, szálljunk fel a buszra!

Egy 16 éves lány bevallja a szüleinek, hogy az utolsó két hónapban elmaradt a menstruációja. Elviszik az orvoshoz és a teszt kimutatja hogy terhes.

- Ki volt az a disznó aki ezt tette veled? - üvölt az anyja.

A lány felveszi a telefont és felhívja a pasit. Egy fél óra múlva egy vadonatúj Ferrari áll meg a kapu előtt és egy idősebb jólszituált férfi jelenik meg.

- A lányuk elmondta mi a probléma. A családi helyzetemből kifolyólag nem vehetem feleségül, de vállalom a felelősséget mindenért és gondoskodni fogok a jövőjükről.

Ha a születendő gyerek lány lesz - kap 2 ruhaüzletet, egy öröklakást a belvárosban, és 1 millió dollárt. Ha a születendő gyerek fiú lesz - kap egy autógyárat és 1 millió dollárt. Azonban, ha a lányuk elveszíti a gyereket...

A lány apja ebben a pillanatban feláll, a férfi vállára teszi a kezét, mélyen a szemébe néz és azt mondja:

- Ne aggódjon, akkor újra le fog feküdni magával.

- Jean, volt az ügetőn?

- Igen uram!

- Feltette azt az ezrest a 8-as lóra?

- Igen uram!

- És mi történt?

- A zsoké levette a lóról és megköszönte!

A sebész, a pszichiáter és a belgyógyász kacsavadászatra megy. Egyszer csak egy kacsa repül el felettük, mire a belgyógyász felemeli a puskáját, de nem tüzel.

- Miért nem lőttél? - csodálkozik a sebész.

- Biztos vagy benne, hogy kacsa volt? - kérdez vissza a belgyógyász. - Másféle madár is lehetett.

Megint elhúz felettük egy kacsa. A pszichiáter megcélozza, de ő sem lő.

- Most mi a baj? - dühöng a sebész.

- Vajon tudja-e a kacsa, hogy ő kacsa? - töpreng a pszichiáter.

Ekkor újabb kacsa emelkedik a magasba. A sebész kikapja a puskát a pszichiáter kezéből, és kapásból lelövi a madarat.

- Biztos vagy benne, hogy kacsa volt? - kérdezi a belgyógyász és a pszichiáter.

- Majd a boncolásnál kiderül!

A bíróságon a bíró:

- Miért nem segített, amikor látta hogy a gyilkos ki akarja lökni az anyósát az ablakon?

Vádlott:

- Mert láttam, hogy egyedül is boldogul vele!

2011. aug. 14. 14:14
 15/17 anonim válasza:
100%
Isten megteremté a férfit...aztán támadt egy jobb ötlete!
2011. aug. 14. 18:44
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Miért teremtett töb vizet mint szárazföldet az isten??

Azy'rt mert jobban szeretett pecázni mint füvet nyirni

2011. aug. 15. 01:21
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. aug. 16. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!