Írnátok vicceket? Légyszii! Nevetni akarooooooook!
Mi a különbség a nő és a molylepke agya között?
Semmi!
Mi az: vízben úszik, és azt mondja mutymuty?
Az egy vízi mutymuty.
És mi az: szárazföldön van és azt mondja mutymuty?
Az egy eltévedt vízi mutymuty.
A jog olyan magatartási szabályok (normák) összessége, amelyek keletkezése állami szervekhez kötődik, azokat az állam bocsátja ki, a társadalomban általánosan kötelezőek, és érvényesülésüket az állami szervek végső soron kényszerrel biztosítják.
ez egy rossz vicc. ha tanulsz jogot állj le vele ,mert behülyülsz
-apa, a pisti az osztályból azt mondta, ráhúzza a fitymáját a fejemre! ez igaz?
-nem.
-miért?
-mert az egy rohadt zsidó!
móriczka sírva megy le az iskola lépcsőjéről
a tanár megkérdi: -móriczka miért sírs??
móriczka: -a tanár bácsi leesett a lépcsőről
tanár: -és téged ez annyira meghatott??
móriczka: -nem,csak lemaradtam róla
férj a feleséghez.
-drágám itt a gyógyszer a fejfájásodra.
-de nekem nemis fáj most a fejem
-akkor márpedig most dugunk
Csajtípusok az informatikus férfiak szerint:
- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
- Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
- Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
- Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
- PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
- Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
- Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
- D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
- Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
- Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
- Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
- Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
- Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
- USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
- Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
- Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.
- Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.
- RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
- Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
- Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
- Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
- Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.
- Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.
Mi a női megérzés?
A logika teljes hiányának árnyaltabb megfogalmazása.
Az első válaszolót megutáltam, és ezért leértékeltem a válaszát. Hát hogy írhatsz ilyet? A nők igenis okosabbak, mint egy molylepke! A férfiak hülyébbek!
AM:
1.Jancsika, Pistike, és Móriczka beszélget órán. A tanár erre felszólítja jancsikát:
-Jancsika, mondj egy mondatot, emibe benne van a béka, és a hajó.
-A béka felugrott a hajóra.
-Nagyon jó! Most te Pistike!
-A béka leugrott a hajóról.
-Remek! És most te Móriczka!
-Békapod a f@sz*m, ha jó, ha nem jó.
2.Pistike megy haza az iskolából, és boldogan mondja szüleinek:
-Kaptam ma egy piros, és egy fekete pontot.
Az anyuka megdícséri, és ad neki egy ötvenest. Az apuka egy százast. Megy a nagyihoz, és neki is mondja:_
-Kaptam ma egy piros, és egy fekete pontot.
-Hát feketét mire kaptál?
-Mert beírtam magamnak egy pirosat.
3.Mi az? Négy lába van, és elől, hátúl vérzik?
Boci, boci tarka, se füle, se farka...
4.-Pistike, sorolj fel állatneveket!
-Kutyuska, lovacska, szarvaska, tehénke...
-Most becézés nélkül!
-Macs, puly, csir, ...
5.Az iskolában a gyerekek azt a feladatot kapják, hogy mondjanak mondatokat a "valószínű" szóval. Gáborka :
- Valószínűleg kistestvérem fog születni.
- Jól van, Gáborka! - örvendezik a tanító néni. - Pistike, te következel!
- A nagymama újsággal a kezében ballag az udvaron.
- Na jó, jó Pistike, de hol van itt a "valószínűleg"?
- Valószínűleg WC-re megy, ugyanis olvasni nem tud.
6.Pistike hazaér az iskolából, és meglepve látja, hogy nôvére áll a zuhany alatt, dörzsöli a mellét és azt mondogatja, hogy:
- Férfit akarok.. Férfit akarok.
Másnap Pistike immár rutinosan beles a fürdôbe, s ismét látja, hogy nôvére a mellét masszírozva mondogatja:
- Férfit akarok.. Férfit akarok...
Harmadnap ismét benéz, de nincs ott, ellenben a szobájából nyögések hallatszanak, benéz, és látja, hogy a nôvére épp egy férfival van. Azonnal levetkôzik ô is beáll a zuhany alá és mellét masszírozva mondogatni kezdi:
- Versenybiciklit akarok... Versenybiciklit akarok..
7.Az ifjú apa elhatározza, hogy mindíg igazat fog válaszolni a fiának. Ez megy is a fiú 6 éves koráig, de mikor a Dunaparton sétálva meglátnak egy "emeletes" kutyát, Pistike megkérdezi, mit csinálnak azok? Az apa zavarban van, végül bevallja, kiskutyát. Másnap reggel Pistike hirtelen benyit a szülei szobájában, ahol apja és anyja éppen ...-nek. Pistike ismét felteszi a kínos kérdést, mire apja ismét ôszintén válaszol: Öcsikét. Mire a fiú:
- Papa, nem fordítanád meg anyut? Én inkább kiskutyát szeretnék.
7.Vasárnap van, együtt ebédel a család.
A kis Pistike egyszer csak megkérdezi:
- Apaaaa, mi az a kupleráj? -Az apja kezéből kiesik a villa.
- Hááát, kisfiam, a kupleráj egy olyan hely, ahol pénzért, izéé, szeretetet lehet kapni.-
A gyerek másnap elmegy kuplerájba. Odamegy a madamhoz.
- Néni kérem, nekem van ááám péénzem!! -kiabálja. A nő megkérdezi:
- Na és akkor mi van?
- Hááát, nekem apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni!
A nő gondolkodik, hogy ez mégiscsak egy gyerek, hát mit csináljon, odatol elé egy nagy tál palacsintát.
Pár nap múlva ismét együtt ebédel a család, és Pistike bekiabál:
- Képzeld, apaaa, voltam ááám kuplerájbaaaan! - megint csörren a villa, apja megszólal:
- Öööö...igen? És mi történt, mit csináltál?
- Háát, hárommal elbírtam, a negyediket meg kiterítettem és KINYALTAM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!