Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki vagy, Doki?

Ki vagy, Doki?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 21:13
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez mondjuk igaz :D Ha már regenerálódni tudsz, a többi már ráér,idő az lesz :D
2011. máj. 28. 18:06
 22/43 anonim ***** válasza:
a TARDIST nem építik hanem tenyésztik - 2. évad a feketelyukas ördögös rész először bukkanak fel az oodok
2011. aug. 25. 02:08
 23/43 Gőte ***** válasza:
100%

Tudom én azt, a Dw a bibliám, de pont az a dilemma, hogy jelen univerzumunk fizikai törvényei mellett, és tér -és idő ugrásról valamint teleportálásról alkotott megoldásokat, elméleteket felhasználva egy a TARDIS-hoz hasonló időgépet alkossunk.

Így a tudattal rendelkező élőlény fogalmat kicserélhetjük egy egyszerűbb mesterséges inteligenciára, a zsebdimenzióba épített konzolt felválthatja egy egyszerű irányító terem valahol a Föld egy eldugott helyén, a fülke alakú kapszulát pedig felfoghatjuk úgy is, mint egy fülke alakjában megjelenő időn, s téren átívelő kaput ami kivezet a irányító termünkből- és vissza...

Így meglenne a TARDIS látszat, csupán a fenti jelenségeket Michio Kaku sci fi elméleteivel megoldani....

és ehhez csupán a Cambridge-i egyetem, és a Brainiac teljes személyzete kell, még 200 elméleti fizikus, egy brilliáns építő brigád... Ééés egy 10 a 23-on féle vagyon, amiből fedezzük az egészet....ugyehogy könnyű xD

2011. szept. 4. 15:38
 24/43 anonim válasza:
100%
A legjobb britt sorozat a világon. És a Doktor utálja, ha Dokinak hívják, de sebaj :D magyarok, RULZ.
2011. szept. 6. 16:53
 25/43 anonim ***** válasza:
Utolsó! Mikor mondta hogy utálja?
2011. szept. 6. 23:21
 26/43 Gőte ***** válasza:

Drága barátom, Doctor Who különkiadás, Dreamland, több részes epizód, és egészen pontosan 1985-ben, Nevada közelében, mielőtt megcélozta volna az 51-es körzetet, hogy kiszabadítson egy kis szürkét...

Válasz a kérdésére, uram? :D

2011. szept. 9. 23:03
 27/43 anonim ***** válasza:
Kisasszony :D Azt hittem minden részt láttam. Nem linkeled be nekem azt a részt? Hanyadik Doctor volt?
2011. szept. 10. 14:35
 28/43 anonim ***** válasza:
Ne írj privit mert nem tudom megnézni.
2011. szept. 10. 14:36
 29/43 Gőte ***** válasza:

Youtube-on találtam meg én is, csak ala natur "Doctor Who- Dreamland"

Apropó.... "Kisasszony"... nem tudom, hova célozta kend a jelzőt, de remélem szarkazmus volt....

Bár anyám lehet hogy lányt szeretett volna, de van cserébe két hülye fia... De akárhogyis, nem fogok itt filozofálni az életről

2011. szept. 10. 21:24
 30/43 Gőte ***** válasza:

És hogy nehogy májpöndörödésed legyen, itt az első darabhoz a link

http://www.youtube.com/watch?v=jjKzEboQiK8

2011. szept. 10. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!