Ki vagy, Doki?
Tudom én azt, a Dw a bibliám, de pont az a dilemma, hogy jelen univerzumunk fizikai törvényei mellett, és tér -és idő ugrásról valamint teleportálásról alkotott megoldásokat, elméleteket felhasználva egy a TARDIS-hoz hasonló időgépet alkossunk.
Így a tudattal rendelkező élőlény fogalmat kicserélhetjük egy egyszerűbb mesterséges inteligenciára, a zsebdimenzióba épített konzolt felválthatja egy egyszerű irányító terem valahol a Föld egy eldugott helyén, a fülke alakú kapszulát pedig felfoghatjuk úgy is, mint egy fülke alakjában megjelenő időn, s téren átívelő kaput ami kivezet a irányító termünkből- és vissza...
Így meglenne a TARDIS látszat, csupán a fenti jelenségeket Michio Kaku sci fi elméleteivel megoldani....
és ehhez csupán a Cambridge-i egyetem, és a Brainiac teljes személyzete kell, még 200 elméleti fizikus, egy brilliáns építő brigád... Ééés egy 10 a 23-on féle vagyon, amiből fedezzük az egészet....ugyehogy könnyű xD
Drága barátom, Doctor Who különkiadás, Dreamland, több részes epizód, és egészen pontosan 1985-ben, Nevada közelében, mielőtt megcélozta volna az 51-es körzetet, hogy kiszabadítson egy kis szürkét...
Válasz a kérdésére, uram? :D
Youtube-on találtam meg én is, csak ala natur "Doctor Who- Dreamland"
Apropó.... "Kisasszony"... nem tudom, hova célozta kend a jelzőt, de remélem szarkazmus volt....
Bár anyám lehet hogy lányt szeretett volna, de van cserébe két hülye fia... De akárhogyis, nem fogok itt filozofálni az életről
És hogy nehogy májpöndörödésed legyen, itt az első darabhoz a link
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!