Hőőőőő!!! Ki mondta, hogy venni akarok?! 17 éves futóbolond vagyok, akinek a DW a bibliája, nemkell nekem holmi fülke, építek én magam! XD bááár nem tudom, hol férne el... 4 emeletes panelban...hajj... mindegy leszállok vele a tetőn és másodperces eltolásba teszem... senki se fogja észrevenni :D
2011. máj. 14. 17:51
12/43 anonim válasza:
Sajnálom ha megsértettelek, kedves Majdnem-Doctor :D Megkérdezhetem hogy akarod megoldani hogy belül nagyobb legyen? :D
2011. máj. 14. 18:38
13/43 anonim válasza:
Amúgy meg: mért maradnál a panelban ha lennne egy TARDIS-od?
2011. máj. 14. 18:40
14/43 Gőte válasza:
Nos.... a transzcendens dimenzió technika valóban megvalósíthatatlan... először maradok az időugrás problémájánál...
Bár ha Michio Kaku teleport terveit nézem, és figyelembe veszem a TARDIS jelenséget, akkor a testvérdimenzió helyett elég, ha a ház tetejére kreálok egy kupolát benne konzol időrotor stb., majd abban egy univerzális kapu működne, mely bárhova elvihetne.... ha még helytálló is az elmélet, akkor is van időm.... 100..200 év....elengedhetetlen kellékek: 380 elméleti fizikus...
mondom én, a Gőte megoldja xD mert logikus, de nem
2011. máj. 22. 10:36
15/43 Gőte válasza:
Egyébként meg azért maradnék a panelban, mert az eddigi részek alapján a medencét egy emberöltő alatt se találnám meg, nemhogy a hűtőszekrényt vagy a fürdőt xD
2011. máj. 22. 10:38
16/43 anonim válasza:
Ugyan már ha te építed a TARDIS-t csak nem felejted el hova tetted a medencét vagy a hűtőt :D Amúgy meg, jobban belegondolva a Doctor sem építette a TARDISát csak ellopta, úgyhogy csak a Galliefry-re kell eljutnod valahogy, lopnod egy TARDISt és kész :D
2011. máj. 22. 21:06
17/43 Gőte válasza:
Elárulnád, hogyan jussak el egy messzi, megközelíthetetlen bolygóra, ami valamikor 1996 és 2005 Idő Zára alá került? xD
egyébként meg a tardis hogyan?-ja nem érdekel, ennyi erővel már azért nyavajoghatnék, hogy hogyan tenyésszek ki egy végeláthatatlan herkentyűt.
Majd egyszer... Megkérdezem Michio Kakut... akkor legalább az elméleti részt kipipálhatnám :D
2011. máj. 24. 18:17
18/43 Gőte válasza:
És nem ellopta.... "Kölcsön vette"! xD
2011. máj. 24. 18:18
19/43 anonim válasza:
Ha kölcsönveszel valamit akkor megvan rá a szándékod hogy vissza is vidd. 700 évig nem tette meg és most már nem is fogja. Amugy meg az Időzárat nemtom de biztos nem bonyolultabb mint építeni egy Tardist. :D
2011. máj. 25. 16:39
20/43 Gőte válasza:
mondom... először arra jöjjünk rá, hogyan tudnánk újrarendezni a sejteket, és így regenerációt előidézni, utánna ráér az tér-idő ugrás és a transzcendens dimenziók problematikája :D
Majd DW rajongókkal együtt összeülünk és megoldjuk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!