Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki vagy doki rajongóitól...

Ki vagy doki rajongóitól kérdezném? Szonikus csavrhúzó miatt.

Figyelt kérdés
Az lenne hogy akinek már van vagy akar venni csavarhúzót az hány évesen vette és mire használja?
2011. jún. 20. 08:49
1 2
 1/14 Gőte ***** válasza:

Jah! Hogy az ember azok után, hogy egy büszke, 40 éves sci fi sorozatot néz, még érez olyat, hogy szégyen?

17. születés napomra szereztem meg a Tennant félét, egy szép limitált kiadást, azóta -és most nem túlzok- minden... egyes... nap... ott nyugszik a zsebemben... És hogy mire használom?

Értelemszerűen villogok és zümmögök vele, és természetesen megmentem vele a világot xD

2011. okt. 23. 14:22
 2/14 Bandino válasza:
Gőte nincs kedved eladni?:)
2011. nov. 1. 21:08
 3/14 Gőte ***** válasza:

Jó is lenne, ha annyi lenne, hogy csak úgy szórjam...

Egyébként meg már kicsit személyre szabtam a kicsikét. Át lett szerelve a fejét megtartó csavar, meg át is lett festve... Szóval kicsit jobban kötődöm hozzá...

Habár ha jól sikerül a vaterás licit lesz egy hiányos 11 félém is :D

2011. nov. 2. 18:57
 4/14 Bandino válasza:
Akkor majd írj és beszélhetünk róla:)
2011. nov. 4. 08:44
 5/14 Gőte ***** válasza:

Áh... Sajnos az ilyen témákban irigy szemétláda vagyok, ha egyszer a kezeim közé kerül egy szonikus csavarhúzó... Akkor azt halálomig nem eresztem... Mégpedig én elhatároztam, hogy felfedezem a regeneráció titkát. xD

A tizenegyesé pedig ahogy nézem nem biztos, hogy meg lesz, mert vaterán most vadon versengek egy gyerekkel, de én 2000-resen nem akarok túl menni... PEDIG KELL NEKEM...

2011. nov. 4. 13:52
 6/14 Bandino válasza:
Gőte és tudsz valakit aki a Tennant féle csavarhúzót árulja?
2011. nov. 4. 15:34
 7/14 Gőte ***** válasza:
Csak külföldi oldalakon láttam.
2011. nov. 4. 19:37
 8/14 Bandino válasza:
Gőte légyszi írj egy linket hogyan lehet ledből csinálni szónikus csavarhúzót
2011. nov. 6. 19:33
 9/14 anonim válasza:
Gőte és a tizenegyedik féle csabvarhúzóba milyen elem kell?
2011. nov. 16. 16:23
 10/14 Gőte ***** válasza:
Azt kell mondanom -mivel csak pár napja érkezett meg-, gőzöm sincs... Utánna nézek...
2011. nov. 16. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!