Ebbe most mi a vicc? :0
2011. márc. 14. 17:45
42/55 anonim válasza:
na jó, én rájöttem. ebben az egészben az a vicc, hogy egy másmilyen szempontból vicces videóban keresünk egy elrejtett, pucér nőt, ami nincs is benne.
43/55 anonim válasza:
Az a vicces ,hogy nem tudod megmondani a kocsi rendszámát!! :-)
44/55 anonim válasza:
a kislány nem tud titkot tartani xD
de az a pucér nő xD
45/55 anonim válasza:
Milyen pucér nő? Ne idegesítsetek már! Egyáltalán mi a poén? Nekem sem esik le.xD
46/55 anonim válasza:
Pucér nő nincs benne.
Sőt semmi vicces sem.
Az más tészta,ha azon
röhögünk,ahogy ilyen
hülyeségekkel foglal-
kozunk. LOL X"D
47/55 anonim válasza:
uristen ez keméény XDDD még a haverommal is fogattam ha észreveszi kap egy lááda söört de.sajnos annyira retardát hogy az egész videon szét röhögte magát...és nem vette méég észre a pucér nőt..talán neki is leesik majd...
48/55 anonim válasza:
bsszátokmegmár, MONDJA EL VALAKI, DE ŐSZINTÉN!!!!! HOGY PONTOSAN hány másodpercnéál, és mit kell nézni! x'DDD
49/55 anonim válasza:
Ott van a pucér nő csak jól kell megnézni :D
50/55 anonim válasza:
denemhiszemel mikor festik a kerítést EGYABLAKSEM LÁTSZIK, MERT ELTAKARJA jajjmeghalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!