Ebbe most mi a vicc? :0
2011. márc. 14. 17:45
21/55 anonim válasza:
ez lolXDDDDDDD
am csak szivatnak a hozzászólók..:D
22/55 anonim válasza:
nem hiszem el de nem láttom xDDDDDDDDDDDD
23/55 A kérdező kommentje:
na jo haggyatok békén :D
nincs ott semi xd
:D
2011. márc. 15. 01:16
24/55 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
26/55 anonim válasza:
Kérdező, hogy hogy nem látod a viccet? Mégis hányszor nézted meg?
27/55 anonim válasza:
Nincs ebben semmi pucér nő.Ha vicceset keresnék benne,az az lenne,hogy a Jóska,meg a Pista festi a kerítést.meg az elején a kacsintó kislányon jót derültem:) részegen biztos szarrá röhögném magam:) mondjuk kell hozzá egy elvont humorérzék,hogy vki.ezen röhögjön,nekem azért akad néha.
28/55 anonim válasza:
vazzeg. én téll elkezdtem keresni a pucér nőt meg oldalról nézni, hátha leesik mi benne a poén XDDDDDDDDDDDDDD de leesett :DDDDDDDD
29/55 anonim válasza:
Na ugye, más is rájött a poénra! A kérdést kéretik kiemelni :)
30/55 anonim válasza:
én ezt rohadtul nem értem, de szrrá röhögöm magam a hozzászólásokon XDDD! megnéztem már minimum 20szor, annyit vettem eddig észre, hogy a kiscsajon i just cant keep secrets póló van és a fiú nem lesz profi színész, ha így folytatja, 3 csaj ott röhög a lépcsőn. MI BENNE A VICCES AZON KÍVÜL, hogy szakadok a röhögéstől az egész jelenségen? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!