Ebbe most mi a vicc? :0
2011. márc. 14. 17:45
31/55 anonim válasza:
vagy beépítették festő kelemennét a kerítésbe, vagy milyen nőről van szó? biztos azért nem értem, mert csaj vagyok, és hihetetlenül alacsony szinten mozog a humorérzékem, és áhhh :O.
előző válaszadó
32/55 anonim válasza:
Először nem találtam viccesnek, de megnéztem még kb. 10* és akkor megláttam a csajt :D
34/55 anonim válasza:
Képkockáról képkockára megnéztem...xD
Semmit nem találtam benne de szerintem azért mert nincs benne semmixD
36/55 anonim válasza:
Akárki, akármit mond, az a pucér csaj a hallal.....hát..... fuldoklok. Gyerekek!!!
37/55 anonim válasza:
kajak ezzel a reklámmal álmodtam! DE MI A SZR VAN BENNE? XDDD
38/55 anonim válasza:
de...mit kell nézni?xDDLécci most mondjátok már elxDDFúrja az oldalamat a kíváncsiság:'DD
39/55 anonim válasza:
nem az h. festik a betont? oO
vagy nemtom:0 xd
40/55 anonim válasza:
Nincs benne semmilyen vicc értsétek már meg!!! Meg aztán egy pucér csaj, aki lehajol az aranyhalért??? Aki a aranyhalas csajt kereste az gondolkozzon már el egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!