Mi lesz így? Az Ufók karanténba zárták a földet, jön 2012, jönnek a reptoidok és a világ zsidó uralom!?
Figyelt kérdés
Félek,hogy végünk lesz!2011. febr. 13. 17:25
11/17 anonim válasza:
:) Képzeld annyira primitív nem vagyok :) Csak húzzon haza mind Izraelbe vissza.
De látom Te szeretsz okoskodni.
12/17 anonim válasza:
Igen, tényleg szeretek :) Te meg gyűlölködni. Na, most döntsük el, melyik a jobb!
13/17 anonim válasza:
Előző arra akart rávilágítani, hogy az teLjhatalomnak írják. Remélem. Nem kötözködöm, boldog vagyok politika nélkül, inkább válaszolok.
2012 Decemberében azt kell mondani a Zsidóknak, hogy az UFO-k aranyból vannak, ezzel kialakítva egy hatalmas vákuumot, amit a zsidók hirtelen elrugaszkodása okoz, így a reptoidok, akik a földben laknak, a nyomásváltozástól szétporladnak.
14/17 anonim válasza:
Nyilván gyűlölöm azt a fajta ember aki kizsákmányol mindenkit.De ez nem csak zsidóra igaz.Éppen ezért mondom,hogy mindenki a saját háza táján aljaskodjon.
15/17 anonim válasza:
ne féljetek ,kilőjük őket,csak merjenek támadni
16/17 anonim válasza:
jájhát világvége zsidózsás hát milesvelünk ákik nem a naponbarnultunk lé?
17/17 anonim válasza:
ne higy az ilyenekben:D ufókban esetleg:D de reptoik és a zsidó uralom az butaság:) reptoidokra nem találtak bizonyítéket és am is sztem csak kitalálták őket, a zsidó uralmat meg amerika nem engedné szval nyugi:) az ufók meg nem bántanak^^csak kutatnak a világűrben fogdfel ugy oszt cső:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!