Sz*rt már le titeket madár?
ÉS ha igen hol, hogyan és mi a történet? xDÉs a gólyával mi a helyzet? Ismertek olyat akit a gólya kakkantott le? Mert a gólyaürülék nem éppen szokványos méretű xDDDDDD
Történetek is jöhetnek:P
ahm még jöhetnek :D
eddig nagyon jóóók xD
Utolsó vagyok.
Szerintem túlságosan érdeklődsz iránta.:D:D
még alsós voltam általános suliba amikor leszart egy galamb. sapka volt rajtam és arról lefolyt a hajamra XD mindenki röhögött. nagyon ciki volt.
másik: mentem az utcán és hátulról a lábamat szarta le sintén egy galamb. lefolyt az egész a bokámig. ott törölgettem. szerintem aki látott azt hitte hogy én szartam össze magam és azt takarítgatom XD
A Duna-parton bicajoztam, amikor egy olyasmi ütést éreztem a hátamon, mintha megdobtak volna egy punnyadt szilvával. Megálltam és körülnéztem, de sehol senki. Amikor lekaptam a trikómat, akkor látom, hogy tiszta fos. Valamelyik nyomorék sirály pont telibe kapott, de akkorát küldött, hogy alig bírtam a nyomós kútnál kiöblíteni. Persze ott meg valami okoska fejű túrázók pihentek, én meg megyek oda rövidnaciba és bikini felsőben. Kaptam lelkesen a tekinteteket. Jó, örülök ha tetszem valakinek, de ez már túlzás volt. Komolyan, az útépítő melósok nem bámulnak ilyen intenzíven. Lehet, nem láttak még nőt ilyen közelről :D
Azóta volt ''szerencsém'' látni sirályt szarás közben. Nem úgy csinálja, mint a galambok akik kiküldik, azt' csattan. Ez röptében megereszti és mint egy rakéta, oldalról becsapódik...
Ha gólya lett volna, szerintem bele sikítottam volna a bánatomat a part menti csendbe :D
Még bőőven jöhetnek :D
Ismerősöm Bp.-n a rakparton sétált, amikor egy galamb jó erős csattanósat hátba kakálta. De mindenki szeme láttára :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!