Sz*rt már le titeket madár?
ÉS ha igen hol, hogyan és mi a történet? xDÉs a gólyával mi a helyzet? Ismertek olyat akit a gólya kakkantott le? Mert a gólyaürülék nem éppen szokványos méretű xDDDDDD
Történetek is jöhetnek:P
juj xDDD
Gólya még senkit sem fosott le?xD Amúgy én ismertem olyat aki nő, és a galamb a mellén találta el és befolyt....xD
Anyummal sétáltunk a parkban és az egyik galamb éppen akkor tojta ki a tojásokat, és elkapta a cifra fos*s pont ott voltunk alatta és anyám válla igen gusztusos lett xDD
Kár, hogy nem a fejére csinált xDDD
Ááá az agyhalál lett volna xDDD
MADÁR: Kiskoromba bicikliztem a barátnőmmel..éreztem valami meleget a karomon..fújj..aztán meg szólt barátnőm hogy neki is "meleg" a keze..xDDD
GÓLYA: Konkrétan nem engem de amikor mentünk kocsival akkor a szélvédőre..csatt..(csoda hogy ki nem tört...)xDD
Én a Canterbury katedrális előtt áltam amikor egy szte sirály olyat nyomott a fejemre, hogy először azt hittem, hogy ez valami kis termése volt a fának ami alatt álltam.
de aztán mikor már mentem be a katedrális ajtaján két hülyegyerek a csoportból(magyarok voltak) elkezdett nagyon keményen röhögni(én azt gondoltam, hogy biztos rosszul áll a hajam, ugyanis akkor még hosszú hajam volt). aztán mondták is, hogy mi a szitu, de amire ez megtörtént én már rég bent jártam az épületen belül. úgyhogy az Anglikán egyyház legnagyobb alakjainak szoborjai alatt lehajtott, de kulás fejjel haladtam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!