Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Sz*rt már le titeket madár?

Sz*rt már le titeket madár?

Figyelt kérdés

ÉS ha igen hol, hogyan és mi a történet? xDÉs a gólyával mi a helyzet? Ismertek olyat akit a gólya kakkantott le? Mert a gólyaürülék nem éppen szokványos méretű xDDDDDD

Történetek is jöhetnek:P

2011. febr. 9. 20:57
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

juj xDDD

Gólya még senkit sem fosott le?xD Amúgy én ismertem olyat aki nő, és a galamb a mellén találta el és befolyt....xD

2011. febr. 10. 14:59
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer a kezemet szarta le egy madár, nem tom hogy csinálta :D
2011. febr. 10. 15:03
 13/39 Ikszdé xD ***** válasza:
100%

Anyummal sétáltunk a parkban és az egyik galamb éppen akkor tojta ki a tojásokat, és elkapta a cifra fos*s pont ott voltunk alatta és anyám válla igen gusztusos lett xDD

Kár, hogy nem a fejére csinált xDDD

Ááá az agyhalál lett volna xDDD

2011. febr. 10. 18:02
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
velem egyszer volt hogy mentem a vonathoz és leszarta a pólómat egy madár:D és semmi zsepi vagy valami nemvolt nálam és a füzetemből kellett kitépnem egy lapot és azzal töröltem le a kakit xD
2011. febr. 10. 18:58
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
reggel mentem suliba , pont ahol fák voltak a járda mellett és ugy éreztem hogy valami termés/kő esett rám, utána meg éreztem a kezemen a meleg szaart fujj.. tavasz elején volt , le kellett vetnem a pulcsimat és egész nap egy szál pólóban voltam... annyira fáztam basszuusss...
2011. febr. 10. 20:19
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

MADÁR: Kiskoromba bicikliztem a barátnőmmel..éreztem valami meleget a karomon..fújj..aztán meg szólt barátnőm hogy neki is "meleg" a keze..xDDD

GÓLYA: Konkrétan nem engem de amikor mentünk kocsival akkor a szélvédőre..csatt..(csoda hogy ki nem tört...)xDD

2011. febr. 16. 17:28
 17/39 A kérdező kommentje:
xDDDDDD
2011. febr. 17. 06:45
 18/39 A kérdező kommentje:
Én nemrég tudtam meg azt az esetet amikor egy gólyát elkapta a szaporafosás és 1 méteres nagy fehér placcsot hagyott maga után, valakinek a fejére is ment ÁÁ xDDDDDDDDDD
2011. jún. 12. 19:50
 19/39 Csicsek Zoltán ***** válasza:
100%

Én a Canterbury katedrális előtt áltam amikor egy szte sirály olyat nyomott a fejemre, hogy először azt hittem, hogy ez valami kis termése volt a fának ami alatt álltam.

de aztán mikor már mentem be a katedrális ajtaján két hülyegyerek a csoportból(magyarok voltak) elkezdett nagyon keményen röhögni(én azt gondoltam, hogy biztos rosszul áll a hajam, ugyanis akkor még hosszú hajam volt). aztán mondták is, hogy mi a szitu, de amire ez megtörtént én már rég bent jártam az épületen belül. úgyhogy az Anglikán egyyház legnagyobb alakjainak szoborjai alatt lehajtott, de kulás fejjel haladtam el...

2011. jún. 12. 20:25
 20/39 anonim ***** válasza:
tesóm mostani bnőjét kakilta le gólya :D engem meg madár XD :S suliba mentem, és csak azt hallottam, hogy potty. mondom ezmi volt? erre ránézek a kabát ujjamra..xd vagy 3/4 órán keresztül azt takarítottam, de a bűze nem múlt el xd elég ciki volt o-O XD
2011. jún. 12. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!