Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Sz*rt már le titeket madár?

Sz*rt már le titeket madár?

Figyelt kérdés

ÉS ha igen hol, hogyan és mi a történet? xDÉs a gólyával mi a helyzet? Ismertek olyat akit a gólya kakkantott le? Mert a gólyaürülék nem éppen szokványos méretű xDDDDDD

Történetek is jöhetnek:P

2011. febr. 9. 20:57
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyik volt osztálytársam jött suliba és a gólya lekakilta. Vissza kellett mennie hajat mosni, átöltözni. annyira röhögtünk mikor elmesélte miért nem jött első órára.:))))
2011. febr. 9. 21:07
 2/39 A kérdező kommentje:
én úgy hallottam hogy a gólya óriásit.....xDDD igaz ez?xDD
2011. febr. 9. 21:08
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kiskoromba telifosott egy galamb ráadásul esett nagyon és mire hazaértem jól belemosta a fejembe.

Meg egyszer volt olyan hogy sétáltam és valami csattanást hallottam a cipőm felől, és kiderült hogy ahogy előre léptem szabályosan belerúgtam a zuhanó szarba.

2011. febr. 9. 21:13
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Engem még nem, de kutyaszarral már meggyűlt a bajom (nem is egyszer, hogy a fene vinné el a gazdit).

Azért a gimiben megtörtént az, hogy az egyik osztálytársam, a WC-ben, csak egy pillanatra nyúlt ki az ablakon és máris rápottyantott egy madár (eléggé vicces volt látni azt).

2011. febr. 9. 21:28
 5/39 Mentifantezsvér ***** válasza:
100%
Kiskoromba volt ilyen..:D Mamámmal mentünk a városba hogy vásároljunk és a sétálo utcán mászkáltunk ami tele volt emberekkel erre egy galamb telefosta a fejemet és a vállamat :D énmeg vigyorogva elkezdtem ugrálni h dejó akkor most ugye szerencsém lessz? :D mindeni szakadt :D
2011. febr. 9. 23:21
 6/39 anonim ***** válasza:
70%
engem nem de a szélvédőmet sokszor,és akkora volt hogy elsötétűlt előttem a világ,megkellett állnom és lemossam ami 3 órát tartott
2011. febr. 10. 06:11
 7/39 anonim ***** válasza:
akkor levagy szarva?
2011. febr. 10. 07:15
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer amikor a Parlamentbe mentünk az osztállyal, az osztálytársam odaállt a fal mellé. Akkor figyeltünk fel csak, amikor hangosan káromkodva próbálta beletörölni a karján lévő ürüléket a mellette álló fiúba... XD :D
2011. febr. 10. 09:38
 9/39 T5- válasza:
100%

Én mikor kicsi voltam, fagyival a kezembe sétáltunk, és egy galamb sikeresen azt a kezem fosta le amiben a fagyit tartottam. Nem volt kedvem már elnyalni a fagyit utána.

Annyira undorító ahogy az a meleg cucc végigfolyik a kezeden :)

2011. febr. 10. 10:11
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

Én szartam le egy madarat xD

Amúgy egyszer egyik ismerősömnél voltam, és a papagájt kiengedte, és pont a fejemen landolt és pontpontpont :D

2011. febr. 10. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!