Mit kell csinaljak hogy kirugjanak a suliból? 18 éves vagyok és valahogy el akarom érni hogy kirugjanak. Léci irjatok
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 00:09
11/25 anonim válasza:
Utolsó: attól miért rúgnák már ki? Én ismerek olyanokat, akik ezeket csinálják....:-O
12/25 anonim válasza:
egyszer mindent kikell próbálni
13/25 konnerth válasza:
Tőlünk az egyik gyereket ki csapták mert az angol tanárunknak ki tette a f@szát mert a tanár felbosszantotta. Rendőrök vitték el a gyereket és azóta nincs a suliban :D
14/25 A kérdező kommentje:
húúú gyerekek! jo ötleteket kaptam, úyghogy holnap kiverem a méteres véberes f*aszomat tesin amikor a lelátón ülök... és közbe bioorgazmust szinlelek..... Nemtom az miyen de élvezni fogom.. :D
de mos komolyan, van valakinek vlami esete amit látott is, h mér rugták ki az emberekettt??????
2011. febr. 6. 12:31
16/25 Ikszdé xD válasza:
Nem vagy semmi...egy mondatban 10 helyesírási hiba...
Sajnálom anyádékat, hogy gyereket várt és te jöttél!
17/25 anonim válasza:
Hát nehéz lesz kirúgatnod magad, mert nagyon jóképű vagy!
18/25 konnerth válasza:
Amit én leírtam azt láttam...konkrétan szemben ült velem az osztály társam...
19/25 A kérdező kommentje:
18:51 te aztán tudc bokolni rendesen rádreagáltam!! csipázlak cunci mokus :DDD
konnerthh!!! és mekkora f*asza volt? az enyimé mellet bisztos egy kkis bébirépa.. egy fincsi bébirépa...... :DD XD
kérek még történeteket h ti környezzettetekbe h rugták ki azembereket! thenk yú
2011. febr. 6. 20:12
20/25 konnerth válasza:
Ahogy elnéztem hús farka volt tehát (mivel nem állította fel) kb 14-15 cm volt( 15 éves volt). De figyi minél nagyobbad van annál esélyesebb hogy kitesznek...nagyobb f@sz nagyobb látvány, nagyobb botrány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!