71/76 kífhagi válasza:
Szerintem Lopez 1000x jobb pasi és nem is olyan beképzelt mint Saten bár egyikőtöket sem ismerlek,de most ez a véleményem ha tévedek akkor győzzetek meg.15/L
72/76 anonim válasza:
Drága,először is köszönöm szépen:)másrészt én nem lehetek mire beképzelt:)Nem kondizom,csak nagy ritkán.Ebből adódóan nem vagyok kigyúrva.
Nem vagyok az az álom pasi.A "szövegemmel" pedig kitörölhetem a p*csámat kb.Jó,jó,hogy itt most körberajong pár lány.De épp ezt mondtam most egy másik kérdésnél,hogy az utcán rögtön nem ez lenne.Ott egyből a külső alapján megy az ítélkezés:D
Hopp,most lehet,hogy kicsit eltértem a témától.
Szóval még egyszer köszönöm!;):)
73/76 A kérdező kommentje:
Mind1, jófej vagy, oszt'(XD) kész.
2010. dec. 28. 21:23
75/76 A kérdező kommentje:
Te gháci!
2011. jan. 31. 15:02
76/76 a_maestro_főnök válasza:
lopez de futasztán a 2. számú császárhelyettes kismiska ____csakazért pattogok ennyire mert nem ismerem __ aki fél életét a gép előtt tölti mert facebookon is nyomatja a kis székesfehérvári :D nem messze a fellegváraimtól :O:O:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!