Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudnál kölcsön adni egy...

Tudnál kölcsön adni egy betanított démont cheat kódokkal saját használatra?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy holnap megint szombat van............Tudod ! megyek szeánszra, hátha összejön valami. Meg akarom lepni a barátnőimet azzal, hogy nekem sikerül megidézni egy démont és csak nekem engedelmeskedik. Persze valójában Te adnád kölcsön a hétvégére a tiedet. Igényeim az hogy betanított legyen és szobatiszta. Kérek hozzá varázsigéket, hogy mikor mit csináljon. Ez a cheat kód. Köcce :) Ja mehet a privibe a levél.
2010. dec. 17. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Küldöm! de csak angolul tud,az nem baj? Amcsi a srác.vannak haverjai is,akik néha helyettesítik,ha beteg.

[link]

2010. dec. 18. 15:48
 12/15 Szamanta xP válasza:
Én ebben nem hiszek.(Mondjuk ilyen hülyeséget még nem hallotam :$ :D) De ha léteznének is akkor azt nem kéne pénzért árulni (vagy akár kölcsönadni xD). csak felhívom a figyelmet ha valaki tényleg komolyan veszii az utólsó válaszadó képeit, hogy ultra nagy betükkel ki van írva a kép felé, hogy azok Photoshop... (és stb.) De hogy válaszoljak a kérdezőnek én nem tudnék kölcsön adni semmi féle démont...
2010. dec. 30. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Üdvözöljük a Voodoo cégnél, a fantasy lényekkel való kereskedés és kölcsönzés piacvezető üzletláncánál!

Íme a leltárunk:

2 kettes szintű (2.000 Ft/h) és egy hármas szintű dzsinn (3.000 Ft/h)

6 ghul (1.000 Ft/h)

1 poltergeist (1.500 Ft/h,)

3 múmia (2.500 Ft/h) és 3 gólem (2.000 Ft/h)

13 hobgoblin (500 Ft/h)

Kérjük szíveskedjék a kínálatból választani és az eredményt privát levélben megírni és mi elküldjük a cheat kódokat, valamint azok helyes felhasználási módját! Fizetni készpénz mellet talizmánnal vagy voodoo bábuval is lehet. A fizetőeszközt a kölcsönzött lény visszaküldésekor magával viszi, amennyiben nem hajlandó fizetni, az addig fogja Önt kísérteni, amíg oda nem adja neki (akár a túlvilágról is).

További bűbájos éjszakát kívánunk!

UI: Egy idomított keleti sárkány a következő holdtöltéig akciós áron 120.000 Ft helyett csak 90.000 Ft-ért eladó! Több infó privátban.

2011. jan. 2. 00:00
 14/15 anonim ***** válasza:
mi az a cheat?
2011. jan. 3. 16:10
 15/15 anonim ***** válasza:
cheat-> csalás
2011. jan. 4. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!