Tudnál kölcsön adni egy betanított démont cheat kódokkal saját használatra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy holnap megint szombat van............Tudod ! megyek szeánszra, hátha összejön valami. Meg akarom lepni a barátnőimet azzal, hogy nekem sikerül megidézni egy démont és csak nekem engedelmeskedik. Persze valójában Te adnád kölcsön a hétvégére a tiedet. Igényeim az hogy betanított legyen és szobatiszta. Kérek hozzá varázsigéket, hogy mikor mit csináljon. Ez a cheat kód. Köcce :) Ja mehet a privibe a levél.2010. dec. 17. 22:52
1/15 anonim válasza:
ok, de fizetned kell érte 20 000 Ft-ot.
2/15 anonim válasza:
nicemoments.
létszi nem égesd a témát!
én is ezós vagyok de ez hülyeség!
odlal szerkesztők miért nem dobják már ki?
3/15 A kérdező kommentje:
Mennyit engednél belőle ? És mennyire igaz hogy betanított, mennyir eengedelmeskedik ? Lehet pórázon tartani ? Nem lázad fel ? Trüllöket tud? Pedigrés ?
Küld el azokat a varázsigéket amilyen funkciókat tud, abból talán kihámozom mennyire alkalmas, de köszi !
Pl ablakpucolás : La balzeer bala stb. olyan hasznos varázsigékre gondoltam amiknek hasznát veszem.
2010. dec. 17. 23:16
4/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de egyáltalán nem hülyeség ! Mindenkinek jól jön egy asztrál társ ! Még ha kis időre is.
2010. dec. 17. 23:17
6/15 Charon válasza:
A Nigromantia nem neked való...Teljesen lejáratod az okkultizmust.
7/15 A kérdező kommentje:
Kedves Charon, ezt a választ indoklás nélkül nem tudok elfogadni ! Mi az hogy nemnekem való ? Kinek való ? Mindenki meg tudodd itt idézni valamit, már. Nekünk a barinőimmel meg nem jött össze semmi. Már miért nem lennék rá alkalmas ? Olyan nincsen, hogy az asztrál síkon ott röhögnek a démonok, másnál meg törnek zúznak ! Válaszolj.
2010. dec. 18. 02:01
8/15 anonim válasza:
figy... Démont ne akarj társnak!
ha társat akarsz inkább készíts gólemet :)
nem tudom hogy sikerülhet-e de 1 próbát megér :)
néz utána készítésének :)
9/15 anonim válasza:
Ezen csak röhögök, hogy a modik ezt nem dobták át humorba.
10/15 anonim válasza:
van egy tiltott kód, amit démonnál soha nem szabad használni. iddqd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!