Lopez állandóan beszól nekem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kérdéseimnél is, meg ha válaszolok is mindig engem pécéz ki! Valaki nem tud valami tuti fegyvert ellene? A molyirtótól nem pusztul el?2010. dec. 17. 22:32
31/41 anonim válasza:
na megjöttem! jó reggelt nem rég keltem fel! :PL (luca vok) mizu veletek?
32/41 anonim válasza:
Szia:):DTudsz ám aludni mondhatom:D
33/41 anonim válasza:
aludtam volna továbbis ara kelek fel h vki dörömböl az ajtón 1000-el és csenget mint állat :@ kinyitom nah ott áll 1 barátom.. i picit lecsesztem h felkeltett minden hétvégén eztcsinálja :@ nem to ktőle aludni nah basszus fél kilenckor is képes becsöngetni
34/41 anonim válasza:
mármint h máskro és most ezért voltam ilyen fáradt
35/41 anonim válasza:
este meg majd nem tudsz aludni:D..bár jól csinálod:Pígy a hólapátolást egész nap megúsztad:P:D
36/41 anonim válasza:
xDDD am elfelejtetem említeni h a nap folyamán az illetőt fejbebaxtam felmosónyéllel! xD
37/41 anonim válasza:
na mit mondtam én?:Deste meg majd nem fogsz aludni,erre tessék:P
Amúgy hány éves vagy?:$
40/41 A kérdező kommentje:
"szija?mizu! válasza:
szerintem ne tegyél semmit,Lopez nem szokott beszólni csak azoknak akik neki is beszólnak :D"
... ez nem igaz összevissza beszól az ártatlan gyanútlan válaszolóknak...
2010. dec. 19. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!