Lopez állandóan beszól nekem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kérdéseimnél is, meg ha válaszolok is mindig engem pécéz ki! Valaki nem tud valami tuti fegyvert ellene? A molyirtótól nem pusztul el?2010. dec. 17. 22:32
21/41 anonim válasza:
ohh pázdmeg-.-...mondd oszt csá;)
23/41 anonim válasza:
Jól van Zoe,Zsófi,Szintia,Ibolya,Nárcisz,Tulipán,Csalán hja ez nem:D..öö akkor Bea:P
24/41 anonim válasza:
xDD egyik sem :P nem rég volt a névnapom
25/41 anonim válasza:
Mikor is Vivi,Melinda,Natália,Judit,Gabriella,Luca?:D:P
26/41 anonim válasza:
igen az utolsó Luca vok : P és a te neved mi? (mármitn az igazi xD)
27/41 anonim válasza:
L.a.c.i de nem szeretem,ezért inkább maradjon a gyk-s név;)
28/41 anonim válasza:
oks :P mentem aludni jóéjt majd holnap megyek am lopez tudtad h oldalt ezen az új vmilyen ranglistán te vagy a 2.? :O emrt én igen xD
29/41 anonim válasza:
Én is pont mondani akartam,hogy nekifutok másodrája ma az alvásnak:)
Igen,egy darabig verettem az első helyet is,mikor bejött ez az új ranglista,aztán egyszer csak kopp 2ik hely:)De elvileg jövőhéten újra első:$:DD
Na jó éjt!páá:)
30/41 anonim válasza:
szerintem ne tegyél semmit,Lopez nem szokott beszólni csak azoknak akik neki is beszólnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!