Párt keresel? Itt megtalálhatod! =D
Figyelt kérdés
Itt most indult egy párkereső! Írd az adataid(külső-belső), keress olyat, akinek jók az adatai (számodra) , és akkor indul a mandula! =D Az én adataimat csak kérésre adom meg! =D2010. dec. 17. 14:23
33/100 anonim válasza:
ohh deh,hova gondol magácska?:P:D
34/100 anonim válasza:
Csak ha te is küldesz képet.. a pénzedről :$
36/100 anonim válasza:
Miért nem? :$ te lennél az én saját pénzeszsákom :$ ..szólíthatlak így? :d
37/100 anonim válasza:
De osztán nehogy sokat gondúkoggy, mer aztá meggondújja magát a Maris, oszt ittmarad nekem a nyakamon. Meglássa, nem olyan rossz ez, meg oszt új is....magának biztosan!!
38/100 anonim válasza:
áhá...szép vagy mondhatom:(..
Hát attól függ barátom,hogy hány éves is,meg oszt hogy szép is,vagy valami bányarém?:D
40/100 anonim válasza:
Nem es szíp, nem es csúf, olyan, mint a gané.... Nem szép, nem es jószagú, de jóttesz a földnek. Meg oszt jó ebídet készít, meg oszt vízhordásra es kiváló. Kapálni es tud, meg fejni es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!