Keresem az én Pete Wentzemet. Te kit keresel?
Figyelt kérdés
:P2009. okt. 3. 21:24
2/30 A kérdező kommentje:
xdddd
2009. okt. 3. 21:35
3/30 anonim válasza:
Én olyan valakit keresek aki jófejségből ad 10 millát:D
4/30 anonim válasza:
én is keresem, de nem találom...
5/30 anonim válasza:
Valakit, aki Hozzá fogható. Akit megkaphatok. Aki ilyen tehetséges, különleges, mélyenérző, hihetetlen, művészlélek. Aki felfoghatatlan. Aki Csoda. Aki ízig-vérig Ő. Ha már Ő nem lehet az enyém, akkor legalább a klónját, 5, vagy inkább 8 évvel fiatalabb kiadásban. :'(
7/30 anonim válasza:
túl sokat kerestem ma
most a lábaimat keresem:D:D
8/30 igabcsy válasza:
Huszonévesen megtaláltam azt az embert, akit mindenkinél jobban szerettem. Hozzámentem feleségül, de részéről elmúlt a varázs.
Akkor azt kívántam, hogy bárcsak megtalálnám az életben azt az embert, aki úgy szeret engem, mint ahogy én a férjemet szerettem.
Negyven évesen végre megtaláltam, de most sem kerek a világ, mert most én nem tudom viszonozni.
Most keresem azt a férfit, akivel egyformán tudjuk igazán szeretni egymást.
Remélem nem kell újabb 20 évet várnom rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!