Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Párt keresel? Itt megtalálhato...

Párt keresel? Itt megtalálhatod! =D

Figyelt kérdés
Itt most indult egy párkereső! Írd az adataid(külső-belső), keress olyat, akinek jók az adatai (számodra) , és akkor indul a mandula! =D Az én adataimat csak kérésre adom meg! =D
2010. dec. 17. 14:23
 21/100 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem most mennyi vagy, nem hogy mennyi leszel! Ennyire értelmetlenül fogalmazok? =D levontam a következtetést: 17 vagy! Zseni vagyok, ugyebár? xD Különben jó a humorod! ;)
2010. dec. 17. 18:29
 22/100 anonim ***** válasza:

Jó,de én már 18évesnek mondom magam..mármint élőben másoknak:$:DD

Ohh,köszönöm szépen,kedves,aranyos vagy:P:)

2010. dec. 17. 18:33
 23/100 anonim ***** válasza:
200 a nyugdíjad? valóban? már költözök is :D
2010. dec. 17. 18:34
 24/100 A kérdező kommentje:
Elpirultam..=D
2010. dec. 17. 18:38
 25/100 anonim ***** válasza:

Igen:D...van hely gyere:D

Ohh nem kell:)

2010. dec. 17. 18:43
 26/100 anonim ***** válasza:
Pontos címet kérek :$ vagy ha nem adsz,lenyomozlak :D mostmár nem kaparsz le magadról :$$$
2010. dec. 17. 18:52
 27/100 anonim ***** válasza:
Nem?:P...hát akkor inkább privibe jó?:P
2010. dec. 17. 18:58
 28/100 anonim ***** válasza:
100%
No, a jószágok jóllaktak, a Maris is meggyütt, megtárgyaltuk mink eztet a cserét véle. Aszongya, hogy az eke kő nekijje, ne aggyam oda kendnek, mert mivel lészen a mező művelve?? Nem is semmiért vettem én ezt a cselédet feleségül, nem kelekótya ez teljesen, úgyláccik. Node az üzlet, az üzlet... Elhozom én azt a disznyót, oszt adok írte egy cselídet, mos es, főz es, takarít es, csak hát, egy fiatalabb jobb lönne, meg aztán új seprű jobban seper... Így aztán kend kívánsága es meglészen, én kívánságom is meglészen, megosztán e csalafinta kirdés kiírójának kívánsága es meglészen, ha már társkeresőt akar. Így mindenki jól jár. Csak hát ezek utánna egy cselíd köll mán... Osztán a kirdés kiírója tuggya-e mán, hogy mi a szerelem?? Vélem olyanba még nem vót része....:):)
2010. dec. 17. 19:00
 29/100 anonim ***** válasza:
írj :$
2010. dec. 17. 19:00
 30/100 anonim ***** válasza:

Hát talán megfelel gazduram:DHolnap kora reggöl jöhet is érte,de aztán hallkan gyüjjön a traktorral,mert ne keltsük már fel a tyukokat:D

68as nénikét megnézem előtte azért:$:P

2010. dec. 17. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!