Most akkor tényleg nem létezik a Mikulás és a Húsvéti nyuszi?
Nem poén a kérdéss! Ne töröljétek ki mert tényleg nem értem!
Egy csomó kérdéssben olvastam az elöbb hogy nincs Mikulás meg a húsvéti nyuszi kamu :(
Tudtam én hogy nem kéne idejönnöm 10 évesen :(
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
uhh bocsy kihallatszott??
má boccsy de akk 10 évesen jol le vagy maradva!!! én már 9 évesen föl lettem homájosítva
én már 7 évesen tudtam hogynem létezik a husvéti nyul.
De a mikulás igen is létezik mármint létezett. Szent Miklósnak hivták.
De az nemigaz hogy "repülö szánon" bejárja a világot és a kéményen keresztül becsuszik.nem ez csak kitalácio mert ez lehetetlen. és ahol él ott nem ö él hanem a leszármazottjai. elég furcsa lennne ha egy több száz éves fickó ott üldögélne és az ölében ülve olvasnád fel a listád....az is csak mese amikor a szüleid "felbérelnek"
egy csávót hogy eljátsza neked a mikulást na mindegy a lényeg hogy a nyuszika nem létezik a mikulás más néven télapó meg csak létezett.
de léteznek! Nehigyj ezeknek az embereknek,mert ezek szerint az ő számukra nem létezik. de,ha te hiszel benne akkor mások miatt ne változtasd meg a véleményed...higgy a csodákban,mert azok fontosak a gyerekkorban (nah most nem tudom jobban megfogalmazni xD)
14/L (nem kell beszólni h hülye vagyok,de 10 évesen hagyj higgyen már bennük -.-")
Elnézést de már 8 évesen szembesülnie kéne ezekkel a tényekkel. Ez olyan gyerekes. Nem azért irta ki hogy hazudjanak neki... És ezt a kis kedveskedést is teljesen elrontottad ugyanis szerinted nemlátja hogy mit irsz?
Inkább nem pocsékolom az időmet ilyen alacsony IQ-val rendelkező lényekre...
De egyébként annyira látszik hogy ez a gyermek tudja hogy ezek nem léteznek!Nézzétek már meg milyen kattegoriába irt!
Erre mindenkinek teljesen fölösleges válaszolnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!