A gyerekek körülbelül hány éves korukban jönnek rá, hogy a mikulás, húsvéti nyuszi nem létezik?
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 22:35
1/11 anonim válasza:
Én kb 5 évesen jöttem rá mikor anyukámat megláttam, hogy ő teszi a fa alá az ajándékot.Húsvéti nyuszi is kb.
4/11 anonim válasza:
Miről beszélsz?
Hogyne léteznének?!
33f
5/11 anonim válasza:
én már kiskoromban is tudtam hogy ez az egész egy nagy kamu ... A GYEREK NEM HÜLYE (tisztelet a kivételnek XD )
És nem is jó ha egyébként 4 - 5 éves kornál tovább elhiszik ... kihatással lehet a személyiségükre stb ..
6/11 anonim válasza:
Erősen függ attól is, hogy van-e idősebb rokongyerek, tesó mellette... -.-
7/11 A kérdező kommentje:
A lányom 3, a fiam 5 éves. Mindkettő hisz még benne. Csak kíváncsi voltam, hogy általánosságba hány éves korukig hisznek benne.Persze majd megtudom, de azért megkérdeztem.
2011. márc. 22. 14:46
9/11 Vérszomjas pandamaci válasza:
Az enyémek 7 és 8,5 évesek és még hisznek benne. A fogtündérben is.
A barátnőm 9 éves lánya is...
10/11 anonim válasza:
Magamról tudom, hogy a nyuszit 6 éves koromban már nem hittem el, 5 évesen még igen. Ez volt a leghihetlenebb.
A Jézuskát szintén 5 éves koromig hittem el. A Mikulást egy évvel tovább, hiszen az tényleg létezik, anyám munkahelyére is szokott mindig jönni. A gond ott volt csak, hogy emeletes házba költöztünk, és nem értettem, hogy hogyan tud feljönni, mekkora létrát kell cipelnie magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!