Egy vicces igaz tortenet ki kivancsi ra?
Figyelt kérdés
bocs az ekezetert.....nah szoval eszer angol oran a tanarno megvolt hulve es a taknya rendesen lefojt en az elso padba utlem volt akkor annyira durva volt de amikor elfingta magat :)) az mar kegyetlen =)) ehez kapcsolod storytok van?2010. nov. 20. 13:31
11/15 anonim válasza:
Velem történt egy hasonló eset. Baromi náthás voltam, alig kaptam levegőt és amikor egyet tüsszentettem, eleresztettem egy élég durva galambot. Ez szünetben volt és hirtelen mindenki lecsendesedett. Látták rajtam, hogy sz@rul vagyok ezért nem nevettek ki (annyira). Utána pedig hazamentem.
12/15 anonim válasza:
Velem tegnap volt eggx. Ott állok, kb a seggemtől fél méterre van egy lánynak a pofája. Én meg fingottam egy nagyot a nagy csendbe xD
13/15 anonim válasza:
Nálunk a biosztanár szokása volt, h köpködött beszéd közben, és az első sort rendszeresen eláztatta :D
14/15 anonim válasza:
Amikor új magyartanárnőnk volt és véletlen belelépett a vizes vödörbe. Fél percre rá jött az igazgató. Azt hittük, hogy bajba kerülünk, mert annyit röhögtünk, de nem úgy lett. Hanem a cigi rossz dolgairól beszélt, de azt is röhejesen előadta :D
15/15 A kérdező kommentje:
aaa koszonom h a kerdesre valaszoltatok nem pedig keztetek hogy igy meg ugy:D
2010. nov. 21. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!