Egy vicces igaz tortenet ki kivancsi ra?
Figyelt kérdés
bocs az ekezetert.....nah szoval eszer angol oran a tanarno megvolt hulve es a taknya rendesen lefojt en az elso padba utlem volt akkor annyira durva volt de amikor elfingta magat :)) az mar kegyetlen =)) ehez kapcsolod storytok van?2010. nov. 20. 13:31
1/15 anonim válasza:
Amennyirt le tudtam szűrni a szövegedből, na az inkább undorító, mint vicces...
2/15 A kérdező kommentje:
nem mindenkinek van humor erzeke de abban a szituacioban elegge vicces volt:D
2010. nov. 20. 13:35
4/15 anonim válasza:
Ez egy valódi igaz történet? O.o
Ilyen nincs!! Ha nem te írnáldd, el se hinném!:D
5/15 anonim válasza:
Én tudok rólad egy jobb poénos történetet kérdezö:
A kezedbe fogtál egy nyelvtankönyvet.
6/15 anonim válasza:
ezt én tök idegesítőnek tartom hogy valaki mindig fikázza a kérdezők helyesírását.... hagyd már békén az ő dolga nem a tiéd!
7/15 A kérdező kommentje:
koszonom:D a vedo szavakat
ja es amugy nem vagyok teljesen magyar ...amit az ekezetbol is kov
2010. nov. 20. 14:53
8/15 A kérdező kommentje:
* kovetkeztetheto
2010. nov. 20. 14:54
9/15 anonim válasza:
Nem az ékezetröl van szó, hanem arról, hogy képtelen vagy egy mondatot leírni úgy, hogy még olvasható is lenne.
Írásjelek hiányoznak mindenhol, nagybetüröl se hallottál még, gratulálok. Ez nem csak a magyarban van így szóval ne fogd erre.
10/15 A kérdező kommentje:
telleg nem vagyok magyar es oszinten nem erdekel mit mondasz nem ertem miert irtal komentet amikor csk sz*pozni akarsz ez nem a kerdeshez kapcsolodik kedves valaszado...
2010. nov. 20. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!