Én vagyok a szomszéd kutya, aki egész nap ugat, van mondanivalód?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 19:34
11/20 anonim válasza:
melyik? de inkább nyivákolsz, mint ugatsz, bármelyik kutya is vagy
12/20 anonim válasza:
B@zdmeg te nyomorék KUSSBAN LEGYÉL mert lelőlek légpuskával, majd sörétes puskával, majd rakétavetővel, de előbb kiheréllek de BÜDÖS KORCS! Tudod hogy utálom a kutyákat, te..Ne szaporoggyá, mert kitör a II. világháború!
13/20 anonim válasza:
akarom mondani a III világháboró, látod már bediliztem tőled...
14/20 anonim válasza:
Igen : Ha meglesznek a kicsik átmehetek? Mert a szomszéd kutyának hónap végére kölykei lesznek. Egész nap alszik a házban. Okos kutyus. ^.^Ha meg a másik vagy :
BAZZD MEG NEM TUDOK ALUDNI TŐLED!!! ELÉG IDEGESÍTŐ, HOGY MAIATTAD AZ ÉN KISCSILLAGOM SE TUD ALUDNI, EMRT NYŰSZÍ, MERT TE MEGTÁMADTAD ŐT EGYSEZR -.- UTÁLLAK
15/20 anonim válasza:
TÉNYLEG van a szomszédba egy kutya és TÉNYLEG egésznap ugat...am majdnem elütütte egy auto úgyhogy maragy csendben
16/20 anonim válasza:
Fogd be a kiba_szott rohadt pofádat te tetves korcs! apámat úgy felb_asztad hogy majdnem pisztolyt fogott(rád)!!vigyázz, a végén meg leszel mérgezve te nyomorék dög!!!!!!!!
18/20 anonim válasza:
Szegény kutyát mit szidjátok? Hát nincs nektek lelketek? XDD mit ártott nektek szegény? xD
19/20 anonim válasza:
MIT? MIT? EZT KOMOLYAN KÉRDED? IDEGBAJT. AZT.
20/20 anonim válasza:
Fifi! Az csak a postaládánk! Nem áll ott senki, és biztos, hogy nem fog megtámadni senkit... Még valami. Ha elmegy egy autó a Kecskeméti úton, az már nem a te dolgod. Pécsen lakunk az ég szerelmére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!