Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Igaz hogy robot embert japánbó...

Igaz hogy robot embert japánból olcsóbb venni? Ha igen akkor az mennyire lesz vámmal meg egyébként bele van szal együtt? Mi az amennyi japánba kijutni és vissza és milyen jegy kell ennek a manusznak?

Figyelt kérdés
tegnap 17:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem itt volt, csak átrakattátok. Ehelyett lehetett volna értelmeset válaszolni.
ma 08:47
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 Mivel én ebben a kategóriában találkoztam a kérdéssel először, így eszem ágában sem volt (és nem is lesz) értelmesen válaszolni. Ergo nem én rakattam át, viszont nem véletlenül került ide.
ma 08:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Azért került ide mert trollok vagytok.
ma 09:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk a trollok? Lol.
ma 09:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Miért talán sikerült értelmesen válaszolni? még be is vallottad hogy szándékosan nem teszed...
ma 09:15
 16/20 A kérdező kommentje:
Ha pedig venned a fáradtságot és utána is néznél annak amire válaszolsz akkor tudnád hogy már vannak tízmillió forint alatt is humanoid robotok így ma már nem elérhetettlen egy magánembernek se. De nem annak kellene válaszolnia aki most nézi meg a google elso találatát mert azt én is meg tudom nézni.
ma 09:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudod, a szociopatákon kívül más nem szorul ilyesmire.
ma 09:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Még mindig nem csak szex robotok vannak.
ma 09:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Ahogyan én sem konkrétan arra céloztam.
ma 09:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Fogalmad sincs a témáról.
ma 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!