Kedves egyetlen Rózsikám! Elvárnék egy kis cirógatást, becézgetést, mert bizony megbántottál, hogy egy ilyen tehenész felé is kokkettáltál!
Látod, azt se tudja, hogy fiú e vagy lány, lehet hermafrodita, akkor aztán tényleg seggre ülsz itt a nagy válogatásban. Különben kezd nekem ez a trágyahordó cukrosbácsi egyre szimpatikusabb lenni. Jó lenne ha eldöntené, hogy Ő 10 centivel több vagy kevesebb.
Ki ez a szexi hölgy????? Tényleg leszbikus leszek!:D
2010. dec. 4. 18:08
44/50 anonim válasza:
Olyan szép Ő is-, gondoltam hátha ismered, esetleg rokonod! Olyan guszta kis cicijei vannak, na meg a fogai, mint a drágakövek. Szép vagy Te is, de ez a tökéletes nő!
2010. dec. 4. 18:39
45/50 anonim válasza:
Drága Rózsika! Meguntad a nagy rajongást irántad?
2010. dec. 6. 22:23
46/50 A kérdező kommentje:
Nem nem édesem, soha! A szerelmünk határtalan! Csak divatfotózásokra járok mostanában, és nincs sok időm bájcsevegni! Pusszancs!
2010. dec. 8. 12:12
47/50 anonim válasza:
Jaj de jó! Viszed magaddal a laptopos szépséget is? Beajánlanál engem is! Készíthetnénk egy közös fotóalbumot. Ó-, olyan édes vagy, nyam-nyam, megeszlek.
2010. dec. 12. 22:33
48/50 anonim válasza:
anyád fúl ronda vagy,már azt sem tudom lány vagy vagy fiú
2011. ápr. 16. 21:52
49/50 anonim válasza:
Helló!Zimányi Linda vagyok és megszeretnénk hívni téged egy szépségversenyre ami a Viva televíziós csatornán lesz látható szerdánként 20:00 órától!Megtisztelnél bennünket e jelenléteddel!
Addig is küldök egy csodálatos számot a tehetségkutató versenyünk győztesétől(aki belebolondult a szépségedbe).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!