31/50 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam már, hogy a cuncusról is teszek fel képet, de ahhoz tényleg kategóriát kéne váltani! XD
Te drága! hát arra má nem is mertelek megkérni, hogy a cunikádat mutasd, de a gyönyörű szőrös lábad, olyan mérhetetlen vágyat keltett bennem-, hogy édes kis tündérkém- mutasd meg nekem! Úgy látom kezdesz Te is rajongani értem, jaj puszika, sok sok puszika drágám, ahol csak akarod. Úgye az orrom tetszik a legjobban? És ha tudnád milyen vagyok ott! Cicuskám, összehozzuk amink van???????????? Várlak!
2010. dec. 2. 21:52
12:08 Te meg mit kukkolsz itt cukrosBácsi, ilyenkor jó neked? A szagunk olyan bódító, hogy Te azt a tehéntrágyától nem is éreznéd. Én már érzem az édes kislány mámorító fertőtlenítős illatát.*
2010. dec. 2. 21:55
Ahogy így gyönyörködök bennetek,közben meg beleléptem a tehénszarba!Ne vazze!Így jár aki vaksi!
Sok boldogságot a házasságotokhoz és azt kivánom hogy azért a gyerekeitek kicsit elviselhetőbb külsőt kapjanak Istentől mint Ti!
2010. dec. 3. 10:47
35/50 A kérdező kommentje:
Remélem így még belefér a kategóriába: [link]
Rajongjatok csak értem, ti kutyák! A végén lehet hogy a tehénlepényes bácsit választom. És akkor szájonárá kedves kerek fejű barátném! XD
Már ne vedd sértésnek lelkem Rózsikája,de ha én bevinnélek Téged a tehénkéim közé akkor azok vagy világgá szaladnának szégyenükbe,vagy olyan simára szopnák a fejedet mint a kugligolyó!Kinek hiányzik az én koromba a balhé??
Meg hogy venné ki magát hogy elcsábitsalak mikor már mindent megdumáltatok?Csak nyugodtan dugjátok meg egymást!Nekem amúgy is árt az izgalom!
2010. dec. 3. 12:49
Cukibaba a nuncid, de megbántottál egy kicsit! Neked inkább a tehéntrágya kell, meg a sok ganyé? Nálam gyönyörű pázsitot, virágot találsz csak, egy kis arborétum a kertem-, ez várna rád! Úgy látszik a cukrosbácsi tipust jobban szereted, de vigyázz az csak becsap téged. Elvisz a trágyába, elveszi az ártatlanságod, aztán úgy rúg fenékbe, hogy csak csúszol a ganyén. De ha Neked ez kell, hát legyen!!! Ha meggondolnád magad, ahhoz kikellene engesztelned engem!
2010. dec. 3. 15:01
Cukrosbácsi! nem vagy te véletlenül a másik nem tagja? Nézd meg, a lelkem kiteszem a Rózsikáért, aztán csak hergel itt! Nem Veled kellene inkább foglalkoznom? Jaj, most mit csináljak?
2010. dec. 3. 15:05
39/50 A kérdező kommentje:
Még a végén két szék közül a padlóra esek! :( Maradok nálad, édesem, nem kell nekem holmi tehenész cukros bácsi!
Há ebbe a fenye nagy kavarodásba mán asse tom fiju vagyok-é vagy már asse!Tikteket meg pláne!!
Mostannék ki kivel van?
2010. dec. 3. 17:41
Kapcsolódó kérdések: