Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szép vagyok szerintetek?

Szép vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 8. 20:17
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Jól kezdődött a mai napom :D Köszi,hogy felvidítottál :).
2010. nov. 27. 09:03
 12/50 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy a tisztátlanságtól vagy ilyen ripacsos, esetleg a szifilisz tünetei, vagy a természet ilyen rondának alkotott. Egy biztos, én ilyen külsővel nem mutogatnám magam, mert még az ősember is megrémülne Tőled!*
2010. nov. 28. 10:44
 13/50 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szeretnél te így kinézni mint én!!! XD Szerintem inkább borvirágos vagyok, és ez szexi óh béjbe béjbe...!
2010. nov. 28. 15:35
 14/50 anonim ***** válasza:
A helyedben én felboncolnám magam, megnézni, hogy nem e nyűvek vannak a pofázmányod bőre alatt!
2010. nov. 28. 17:42
 15/50 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, anyukám mindig mondta, hogy bogaras vagyok... :)
2010. nov. 28. 20:19
 16/50 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszel, leszámítva az arcodat. Nem akarsz feleségül venni? Te vagy álmaim lovagja! Van házam, meg minden ami kell!
2010. nov. 29. 14:58
 17/50 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak! Én kislány vagyok, és Rózsikának hívnak! :D
2010. nov. 29. 18:52
 18/50 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha lány vagy, az is megoldható, nálam nem probléma.

Ha akarod, én meg fiú lehetek, csak adjuk össze amink van!

2010. nov. 30. 10:51
 19/50 A kérdező kommentje:
Nem olyan lány vagyok ám, hanem szemérmes! A faluban én vagyok a legjobb nő, és minden férfi engem akar. Nyugodtan tudok válogatni közülük is! Persze majd egy ilyen egysoros iromány után rögtön szexre adom a fejem! XD
2010. nov. 30. 11:12
 20/50 anonim ***** válasza:
Hú de elmennék abba a faluba, lehet háremet tartanék! Én nem vagyok liliomtipró, tejben vajban fürdetnélek, adnék 100 szál rózsát, bonbonettit nem, mert azt nem szeretem, de képviselőfánkot minden mennyiségben, aztán egy tálból csemegéznénk. Dehogy akarok mindjárt lefeküdni Veled (állva is lehet)! Édesem! ne utasíts el, mert megszakad a szívem! A Gina Lolobigitta csak a lábmosód lehetne.
2010. nov. 30. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!