Összejönnél olyan személlyel párkapcsolatra, aki nem engedné hogy a gyakorikerdesek.hu weblapot nézzed, kérdést írj ki ide és válaszoljál kérdésekhez?
Figyelt kérdés
Zavarna, ha ez lenne a feltétele a párkapcsolatnak?dec. 30. 03:44
1/6 anonim válasza:
Ez nem egy társkereső. Miért ne nézhetnéd?
2/6 anonim válasza:
Olyannak semmi esetre sem, aki meg akarja szabni, mit nézhetek, mit olvashatok, hová mehetek szabadidömben!
Az ilyen valaki nem tart önálló embernek és nem is akarja, hogy az legyen a másik, teljes függésben akarja tartani.
HA ez lenne a feltétele a párkapcsolatnak, akkor nem lenne belöle semmi.
3/6 anonim válasza:
Nem, ne akarja ennyire megmondani, hogy mit csinálhatok. Nem vagyok kisgyerek.
4/6 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Én sem ellenőrizgetném, hogy mit néz/olvas, ő se tegye.
5/6 anonim válasza:
Aki ilyen feltételeket szab, az nem normális. Egy kontrollmániás őrült. Érthető, hogy nem lenne belőle semmi.
A baj inkább az, hogy az ilyen dolgok inkább összeköltözés után jönnek ki. Sokan addig megjátsszák magukat.
6/6 anonim válasza:
Olyannal, aki bármiben is be akar korlátozni, soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!